Alçı çıktıktan sonra ne yapılmalı?

Benim de parmağım kırıldı 2 hafta alçı-atel falan karışık dolaştım yine dikkat et 2-3 ay falan darbe almamana çalış.

Zamanında ayağım alçıdan çıkınca diğerine göre 2 numara küçülmüştü tabii ki 1-2 haftaya geçiyor morluk ve zayıflık vardı. sıcak suya koyup evde antrenman yapıyordum 1-2 haftaya yürürsün.

@barissyaa bugün desteksiz yürümeye çalışıyorum. Topukta ve bilekte sızlama, ağrı, yangı gibi durumlar var. Erken mi geç mi acaba bilemiyorum basmak için

@barissyaa bugün desteksiz yürümeye çalışıyorum. Topukta ve bilekte sızlama, ağrı, yangı gibi durumlar var. Erken mi geç mi acaba bilemiyorum basmak için
Valla hatırlamıyorum ki 9 sene önce kırmıştım ama erkende olsa pek zararı olmaz çok yük vermeden topallayarakta olsa yürümeye çalışın değnek vs olmadan acele etme eski haline dönecek.

@barissyaa Etrafımdaki herkes artık yürümen lazım diyor, ben de heveslenip normal bir şekilde yürümeye çalışıyorum. Fakat bilekte, topukta ağrı sızı olunca acaba erken olduğu için mi böyle oluyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…