Alçı sonrası ne olacak?

crosyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba serçe parmağımın biraz arkasında çatlak var dendi bir ay oldu hala elim alçıda duruyor çıktıktan sonra nasıl bir süreç başlıyor yaşayan varsa yardımcı olup mesaj atabilir mi? Alçı çıktıktan sonra elimi oynatabiliyor muyum direkt veya işe falan gidebilir miyim? Oynatamıyorsam ne kadar süre gerekiyor, kullanmamak mı lazım vesaire ve çatlak için bir ay yeterince cok degil mi arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa iyi olur.

3 defa kol kırıp birer ay alçıda tutmuş biri olarak, evet alçıdan çıktıktan sonra sanki o uzuv sana ait değilmiş gibi bir hissizlik, inanılmaz bir hafiflik oluyor ve bu 1-2 saat sürüyor. Yarına bir şeyi kalmaz, normal kullanıma devam edebilirsin ama yine de fazla zorlama. 1 ay alçı ergenlik-yetişkinlik döneminde normal süredir, küçük yaşta bu süre daha kısadır. Geçmiş olsun.

3 defa kol kırıp birer ay alçıda tutmuş biri olarak, evet alçıdan çıktıktan sonra sanki o uzuv sana ait değilmiş gibi bir hissizlik, inanılmaz bir hafiflik oluyor ve bu 1-2 saat sürüyor. Yarına bir şeyi kalmaz, normal kullanıma devam edebilirsin ama yine de fazla zorlama. 1 ay alçı ergenlik-yetişkinlik döneminde normal süredir, küçük yaşta bu süre daha kısadır. Geçmiş olsun.

Alçıdan daha beter bir histir hele büyük bir kırıksa kolun var ama işlevsiz süs gibi duruyor.

Hocam bugün tam bir ay oldu emin olamayıp almadı alçıyı 15 gün sonra gel dedi. Yarın özele gidip öyle bir gözüküceğim.

1-2 aylık alçı çok etki bırakmaz parmakta Max 1 hafta falan sürer eski haline dönmesi.

Son düzenleme:
Egzersiz falan yapıyor muydun hocam veya başka bir şey yoksa sadece kendine gelmesini mi bekledin.

Evet yapıyordum ama benim kırığım çok büyüktü ben neredeyse 6 ay alçı taktım senin yapman gerekirmi emin değilim ama çok uzun sürmez düzelmesi.

Evet yapıyordum ama benim kırığım çok büyüktü ben neredeyse 6 ay alçı taktım senin yapman gerekirmi emin değilim ama çok uzun sürmez düzelmesi.

Hocam alçıyı çıkardığın da herhangi bir yerinde morluk falan var mıydı? Bugün alçıyı çıkardım parmağımın iki üç yeri morarmış ve bayağı bir kötü kokusu var sen yaşamış mıydın böyle bir olay cevaplarsan sevinirim.

Hocam alçıyı çıkardığın da herhangi bir yerinde morluk falan var mıydı? Bugün alçıyı çıkardım parmağımın iki üç yeri morarmış ve bayağı bir kötü kokusu var sen yaşamış mıydın böyle bir olay cevaplarsan sevinirim.
kötü koku vardı fakat morluk yoktu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı