Alçı yüzünden parmak kangren olur mu?

Ekrem Solak

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba. Benim baş parmağımda çok ufak bir çatlak var sinirlendim elimi sıktım üstüne bastım bu yüzden oldu boşuna kızmayın çünkü kızınca bir şey değişmeyecek. Ben dersimi aldım. Hem konuma geri dönelim sadece baş parmağındaki çatlak için neredeyse dirseğime kadar alçı yaptı ve tam 3 hafta kalacak bir şey olmaz dedim kaşıntı oluyor çıldırtan bir kaşıntı oluyor. Sıkıyor rahatsız ediyor. Kangren olur mu parmaklarım? Biraz şişti ama his kaybı yok baş parmağımı bilmiyorum alçının derinliklerinde size derdimi paylaştım tavsiye verecek olanlara gönülden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O şekilde ALC'ı yapılmak zorunda yoksa düzgün kaynamaz, evet kaşındırır ama birkaç güne geçecek sabretmeniz gerekiyor. Biraz sıktığı için biraz şişlik kabul edilebilir. Ama devam ederse his kaybı, solukluk falan olursa ortopediye bir kontrole gidebilirsin.

Hocam ben kafaya takan biri olduğum için ağrımasa bile ağrımıs gibi hissediyorum o kötü 3 gündür his kaybı falan olmadı olmazsa bence iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…