Kirrik67
Hectopat
Daha fazla
Kız arkadaşımın eski bir erkek arkadaşı vardı. Sürekli yanında dolanıyor iltifat ediyor falan falan. Bir gün kız bana gelip ben bu çocuğu değil seni seviyorum dedi. Kızı ben de çok seviyordum ama erkek arkadaşı var diye bir şey dememiştim. Ondan sonra işte kız madem beni seviyor ben de onu seviyorum, neden bu fırsatı kaçırayım ki dedim. Bende ona kendi durumumu anlattım. Yaklaşık 1,5 yıldır beraberdik. En ufak onun gururunu ve güvenini kıracak bir şey yapmadım. Geçen hafta ise yanımdayken telefonuna bir mesaj geldi bir anda bana olan tavrı falan değişti. 5 dakika oturduktan sonra kalktı gitti. Ben de şüphelendim ve biraz da onun adına korktum. Diğer çocuk tehdit falan mı ediyor diye. Giderken beni fark etti. Sonra telefonuyla birini aradı. Kimi aradığını bilmiyorum ama sanırım bir kız arkadaşını aradı çünkü yolunu değiştirip onun evine doğru gitmeye başladı. Ben takip etmeyi bıraktım herhalde arkadaşıyla buluşacaktı benim yüzümden geç kaldı o yüzden bana kızdı diye. Mahalleye geri döndüğümde arkadaşlarım basketbol oynamak istiyorlardı. Hepsi bana bakıyordu. Ne oldu falan diye sordular ben de bilgisayar bozuldu demek zorunda kaldım. Çünkü gerçekten arkadaşıyla buluşacak olsa asla bu tavırla çekip gitmezdi diye düşünüp biraz kendimi üzdüm açıkçası. Basketbol sahasına gittik sonra. Bir baktım kız arkada öbür çocukla öpüşüyor. Sen çocuğu al tekme tokat dal. Yıkıldım ya anlatamıyorum ama gerçekten yıkıldım. Unutmaya çalıştıkça daha çok aklıma giriyor. He kız da hala affet deyip duruyor. Neyini affedeyim bunun ben? Affetmeli miyim bilmiyorum, yine olursa ne yaparım bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: