Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.163 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #71 453476 dedi: Açılın hocam. Yoksa ileri zamanlarda psikolojiniz çöp olur ve ölmek istersiniz. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Biraz zor hocam. Berkecan tiplilerden hoşlanıyor kız. Ben ise Konyalı çomar gibiyim. Canı sağolsun, yapacak bir şey yok.
453476 dedi: Açılın hocam. Yoksa ileri zamanlarda psikolojiniz çöp olur ve ölmek istersiniz. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Biraz zor hocam. Berkecan tiplilerden hoşlanıyor kız. Ben ise Konyalı çomar gibiyim. Canı sağolsun, yapacak bir şey yok.
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 708 Yer İstanbul 9 Haziran 2021 #72 Keşke yaşı baştan yazsaydın, bu kadar boşuna okumazdım.
redwhite99 Kilopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek kargocu 9 Haziran 2021 #73 Opusmek için sizin mahalleye mi gelmisler?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Haziran 2021 #74 Arthur_Callahan dedi: Biraz zor hocam. Berkecan tiplilerden hoşlanıyor kız. Ben ise Konyalı çomar gibiyim. Canı sağolsun, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Eğer açılmazsan yıllar boyu üzülürsün. Ama açılırsan ve red yersen sadece belirli süre üzülüp sonradan mutlu olursun. Mesela ben 2 ay önce red yedim. Şu an mutluyum çünkü unuttum artık. Sürekli üzülmekten iyidir.
Arthur_Callahan dedi: Biraz zor hocam. Berkecan tiplilerden hoşlanıyor kız. Ben ise Konyalı çomar gibiyim. Canı sağolsun, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Eğer açılmazsan yıllar boyu üzülürsün. Ama açılırsan ve red yersen sadece belirli süre üzülüp sonradan mutlu olursun. Mesela ben 2 ay önce red yedim. Şu an mutluyum çünkü unuttum artık. Sürekli üzülmekten iyidir.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #75 The10thDoctor dedi: Hocam garip değil bence zaten o yaşta öyle şeyler yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım.
The10thDoctor dedi: Hocam garip değil bence zaten o yaşta öyle şeyler yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım.
reasinx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.022 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #76 Hem bu yaşta sevgilimi olur hocam.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 9 Haziran 2021 #77 391969 dedi: Ulan bu forumda niye kimsenin düzgün bir aşk hayatı yok. Neyse demek sana uygun kız değilmiş. Bırak gitsin. Hem bu yaşta bu kadar hız. Genişletmek için tıkla... Mutlu olan anlatmıyor ya derdi olan gelip anlatıyor.
391969 dedi: Ulan bu forumda niye kimsenin düzgün bir aşk hayatı yok. Neyse demek sana uygun kız değilmiş. Bırak gitsin. Hem bu yaşta bu kadar hız. Genişletmek için tıkla... Mutlu olan anlatmıyor ya derdi olan gelip anlatıyor.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 9 Haziran 2021 #78 Arthur_Callahan dedi: Ben ise Konyalı çomar gibiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıp oluyor
madlyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.326 Çözümler 9 9 Haziran 2021 #79 EmirOzylds dedi: Hocam ayıp oluyor Genişletmek için tıkla... Ben de diyecektim ama Zaferde gezen kekolar aklıma gelince sustum.
EmirOzylds dedi: Hocam ayıp oluyor Genişletmek için tıkla... Ben de diyecektim ama Zaferde gezen kekolar aklıma gelince sustum.
PenguenAdam Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #80 Hayatımda hiç bir zaman kızlarla uğraşmadım sevgili yapma amacı ihtiyacı duymadım boş ver ne olacak?