frkn03 Picopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #11 Yarın iade edeceğim. Bu arada laptobu kutusuyla iade etmem şart mıdır?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 3 Ekim 2021 #12 frkn03 dedi: Yarın iade edeceğim. Bu arada laptopu kutusuyla iade etmem şart mıdır? Genişletmek için tıkla... İade ederken ürün size nasıl ulaştı ise o şekilde iade etmeniz gerekir ve model marka neydi?
frkn03 dedi: Yarın iade edeceğim. Bu arada laptopu kutusuyla iade etmem şart mıdır? Genişletmek için tıkla... İade ederken ürün size nasıl ulaştı ise o şekilde iade etmeniz gerekir ve model marka neydi?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 3 Ekim 2021 #13 Okan11111111 dedi: Genelde dolandırıcı oluyolar ve bayağı zor oluyolar almıştık bir türlü iade edemedik biz. Güvenlide olabilir bilmem onu. Genişletmek için tıkla... Windows kurarsan edemezsin. Dolandırıcı ne alaka? Satış sözleşmesini okumadan alırsan öyle dersin tabii frkn03 dedi: Yarın iade edeceğim. Bu arada laptobu kutusuyla iade etmem şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaptıysan iaden kabul olmaz bilgine. Free-dos gelen ürün aynı şekilde gitmek zorunda ve elektronik aletlerde keyfi iade olmuyor.
Okan11111111 dedi: Genelde dolandırıcı oluyolar ve bayağı zor oluyolar almıştık bir türlü iade edemedik biz. Güvenlide olabilir bilmem onu. Genişletmek için tıkla... Windows kurarsan edemezsin. Dolandırıcı ne alaka? Satış sözleşmesini okumadan alırsan öyle dersin tabii frkn03 dedi: Yarın iade edeceğim. Bu arada laptobu kutusuyla iade etmem şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaptıysan iaden kabul olmaz bilgine. Free-dos gelen ürün aynı şekilde gitmek zorunda ve elektronik aletlerde keyfi iade olmuyor.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.247 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 3 Ekim 2021 #14 Gregorz Brzecz. dedi: Windows kurarsan edemezsin. Dolandırıcı ne alaka? Satış sözleşmesini okumadan alırsan öyle dersin tabii Kurulum yaptıysan iaden kabul olmaz bilgine. Free-dos gelen ürün aynı şekilde gitmek zorunda ve elektronik aletlerde keyfi iade olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 defa Win yükleyip iade ettim.
Gregorz Brzecz. dedi: Windows kurarsan edemezsin. Dolandırıcı ne alaka? Satış sözleşmesini okumadan alırsan öyle dersin tabii Kurulum yaptıysan iaden kabul olmaz bilgine. Free-dos gelen ürün aynı şekilde gitmek zorunda ve elektronik aletlerde keyfi iade olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 defa Win yükleyip iade ettim.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 3 Ekim 2021 #15 AriceN dedi: Hocam ben 2 defa Win yükleyip iade ettim. Genişletmek için tıkla... Keyfi iade değildir o zaman benim arkadaşım da ölü piksel çıktı diye iade etmişti Win kurup.
AriceN dedi: Hocam ben 2 defa Win yükleyip iade ettim. Genişletmek için tıkla... Keyfi iade değildir o zaman benim arkadaşım da ölü piksel çıktı diye iade etmişti Win kurup.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.247 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 3 Ekim 2021 #16 Gregorz Brzecz. dedi: Keyfi iade değildir o zaman benim arkadaşım da ölü piksel çıktı diye iade etmişti Win kurup. Genişletmek için tıkla... Sorun ısınmaydı ama 2.iadem keyfi iadeydi daha üst modele geçecektim.
Gregorz Brzecz. dedi: Keyfi iade değildir o zaman benim arkadaşım da ölü piksel çıktı diye iade etmişti Win kurup. Genişletmek için tıkla... Sorun ısınmaydı ama 2.iadem keyfi iadeydi daha üst modele geçecektim.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 3 Ekim 2021 #17 AriceN dedi: Sorun ısınmaydı ama 2.iadem keyfi iadeydi daha üst modele geçecektim. Genişletmek için tıkla... Satıcı inisiyatifi olabilir fakat Hepsiburada satıcılı alırsan kabul etmiyorlar.
AriceN dedi: Sorun ısınmaydı ama 2.iadem keyfi iadeydi daha üst modele geçecektim. Genişletmek için tıkla... Satıcı inisiyatifi olabilir fakat Hepsiburada satıcılı alırsan kabul etmiyorlar.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.247 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 3 Ekim 2021 #18 Gregorz Brzecz. dedi: Satıcı inisiyatifi olabilir fakat Hepsiburada satıcılı alırsan kabul etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada satıcılı idi
Gregorz Brzecz. dedi: Satıcı inisiyatifi olabilir fakat Hepsiburada satıcılı alırsan kabul etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada satıcılı idi
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 3 Ekim 2021 #19 AriceN dedi: Hepsiburada satıcılı idi Genişletmek için tıkla... İlginç. Şanslısın o halde.
Okan11111111 Picopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 3 Ekim 2021 #20 Gregorz Brzecz. dedi: Windows kurarsan edemezsin. Dolandırıcı ne alaka? Satış sözleşmesini okumadan alırsan öyle dersin tabii Genişletmek için tıkla... Kardeşim cidiyim. Ayrıca inanmasan inanma.
Gregorz Brzecz. dedi: Windows kurarsan edemezsin. Dolandırıcı ne alaka? Satış sözleşmesini okumadan alırsan öyle dersin tabii Genişletmek için tıkla... Kardeşim cidiyim. Ayrıca inanmasan inanma.