ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.143 Makaleler 3 Çözümler 194 16 Nisan 2025 #11 Levi7 dedi: Garanti belgelerini saklayan biriyim hepsine baktım çoğunda bu şekildeymiş hocam satıcı kısmı hep boş ama nedense benden sağ tarafın dolu olmasını istiyorlar acaba soldaki index bilgisayar ile mi görüşmem gerek Acer yerine anlamadım. Genişletmek için tıkla... Garanti bilgileri onlarda da vardır. Bir de İndex'le iletişime geçin.
Levi7 dedi: Garanti belgelerini saklayan biriyim hepsine baktım çoğunda bu şekildeymiş hocam satıcı kısmı hep boş ama nedense benden sağ tarafın dolu olmasını istiyorlar acaba soldaki index bilgisayar ile mi görüşmem gerek Acer yerine anlamadım. Genişletmek için tıkla... Garanti bilgileri onlarda da vardır. Bir de İndex'le iletişime geçin.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.386 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 16 Nisan 2025 #12 Fatura belge yerine geçer.