Aldığım monitör için ekstra kablo gerekli mi?

İçinden çıkan DP kablosu destekler ama yinede çok kaliteli olmayabiliyorlar bazen. Denemek lazım. Memnun kalmazsanız Paugge alırsınız.

Ayrıca mümkünse monitör elinize ulaştığında inceleme yapıp buraya yazabilir misiniz? Performansını merak ettiğim fakat color banding gibi sorunlardan dolayı kimseye tavsiye edemediğim ürünlerden biriydi. İnşallah revizyon sürüm almışsınızdır. Revizyon sürümde düzelmiş olduğunu söyleyenler vardı.

İnceleme adı altında yeni konu başlığı açıp deneyimlerinizi yazar ve konudan haberdar olabilmem için beni etiketlerseniz çok sevinirim.

Hayırlı olsun.

Öyle bir istekde bulunmamıştım. Siz öyle diyince hepsiburadaya mesaj attım revizyon sürüm istiyorum diye. bakalım.
Öyle bir istekde bulunmamıştım. Siz öyle diyince hepsiburadaya mesaj attım revizyon sürüm istiyorum diye. bakalım.
Yanında gelen DP kablosunu kullanabilirsiniz. Genellikle kaliteli oluyor.
Merhaba monitör geldi kurdum. Yani inceleme demiştin ama ben öyle çok anlamam bu işlerden konu açıp inceleme vs zor. Yine de istedin diye bir kaç görüşümü burdan paylaşayım. Son sürüm mü bilmiyorum ama bana A05 Geldi. Bir kaç dizi izleyip baktım diğer kullandığım monitörlere göre karanlık yerlerde gözü biraz rahatsız edebiliyor , ben çok takılmıyorum ama takılanlar elbet olur. yani evet color banding problemi var gibi. Ama ayar yapmadım hiç ayarlarla nasıl olur bilmiyorum şu an stantard mode benim. Onun dışında boyutları vs hoşuma gitti oyundada akıcılık vardı keyif aldım. şuanlık bu kadar ekstra bir şey olursa yine yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…