Aldığım Saçma Ceza!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PesimistKafa

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Uzay
Evet merhaba öncelikle moderasyon ekibinin rezilliğinden başlamadan önce aldığım cezayı anlatacağım. Öncelikle aldığım cezayı şikayet var sitesine yazdım.

Evet bugün 11:26`da gereksiz mesaj attığım için bir ceza aldım.
Ekran Alıntısı.PNG

Bu cezayı da pp ile uyumlu mesajlar adında bir konuda profilimde Johnny Silverhand olduğu için oraya "Wake the fuck up, Samurai! We have a city to burn." şeklinde mesaj attım. Sonra bu mesajdan dolayı gereksiz mesajlar diye bir ceza aldım. Ulan o mesaj gereksiz bir mesaj mı ? Profilimde o karakterin söylediği bir söz pp ile de uyumlu. Daha buna benzer çok fazla ceza yedim ama bugün bu ceza tepemi attırdı.

Hayatımda hiç bir forumda yaşamadım böyle aptal bir olayı. Bu forumun üyeleri çok iyi insanlar. Ve çok da eğleniyorum bu forumda ama bu lanet kurallar ve aptal moderatörler yüzünden böyle saçma cezalar alıp bir süreliğine mesaj atamıyoruz. Cidden şu Moderasyon ekibi her neyse şunlara bir çeki düzen getirin. Böyle absürt cezalar almaya devam edersem bu forumla yolları ayırırım.

Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz. Bundan dolayı tekrar ceza alabilirsiniz. "Ulan, aptal" gibi kelimeleri kullanmamalısınız. Mesajınızı daha düzenlemedim bu kullandığınız kelimelerden dolayı da ceza alacaksanız. Bilgilendirmek isterim.

Şimdi niye ceza aldığınıza gelelim:
Konuda iki kere aynı mesajı yazmışsınız bu yüzden ceza aldınız. Bir mesajı bir kere yazmanız yeterlidir.

1. mesajınız:
2. silinen mesajınız:
silinen mesaj.png

Bu sebepten ötürü ceza aldınız.

Böyle absürt cezalar almaya devam edersem bu forumla yolları ayırırım.
Kararınıza saygı duyuyoruz. Gidebilirsiniz burada kimseyi zorla tutmuyoruz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı