NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2021 #1 Salı günü gelen sistemimi iade etmek istiyorum hoşuma gitmedi (şu an aynı fiyata çok daha iyileri var o yüzden çaktırmayın ) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Salı günü gelen sistemimi iade etmek istiyorum hoşuma gitmedi (şu an aynı fiyata çok daha iyileri var o yüzden çaktırmayın )
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #2 NMK dedi: Salı günü gelen sistemimi iade etmek istiyorum hoşuma gitmedi (şu an aynı fiyata çok daha iyileri var o yüzden çaktırmayın ) Genişletmek için tıkla... 14 Gün geçmeden iade etme hakkınız var diye biliyorum.
NMK dedi: Salı günü gelen sistemimi iade etmek istiyorum hoşuma gitmedi (şu an aynı fiyata çok daha iyileri var o yüzden çaktırmayın ) Genişletmek için tıkla... 14 Gün geçmeden iade etme hakkınız var diye biliyorum.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 3 Temmuz 2021 #3 Nereden aldınız? İade politikalarını inceleyin.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.623 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Temmuz 2021 #4 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.
benkeldegilim Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 329 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2021 #5 14 iş günü içinde gerekçe belirtmeden iade etme hakkınızdan feragat ettiğinize dair bir sözleşme imzalamadıysanız rahatça iade edebiliyor olmanız lazım. Yani evet, iade edebilirsiniz.
14 iş günü içinde gerekçe belirtmeden iade etme hakkınızdan feragat ettiğinize dair bir sözleşme imzalamadıysanız rahatça iade edebiliyor olmanız lazım. Yani evet, iade edebilirsiniz.
NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iade edilemezmiş montajı yapıldığı için @Emprialyx @benkeldegilim @Doin
Tekin Alakuş dedi: 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iade edilemezmiş montajı yapıldığı için @Emprialyx @benkeldegilim @Doin
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 3 Temmuz 2021 #7 NMK dedi: İade edilemezmiş montajı yapıldığı için. @Emprialyx @benkeldegilim @Doin Genişletmek için tıkla... Sitenin iade politikalarına bakın, eğer iade hakkınız var ise montaj yapılması sizin sorununuz değil.
NMK dedi: İade edilemezmiş montajı yapıldığı için. @Emprialyx @benkeldegilim @Doin Genişletmek için tıkla... Sitenin iade politikalarına bakın, eğer iade hakkınız var ise montaj yapılması sizin sorununuz değil.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #8 NMK dedi: iade edilemezmiş montajı yapıldığı için @Emprialyx @benkeldegilim @Doin Genişletmek için tıkla... Nerden aldınız?
NMK dedi: iade edilemezmiş montajı yapıldığı için @Emprialyx @benkeldegilim @Doin Genişletmek için tıkla... Nerden aldınız?
NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2021 #9 Doin dedi: Sitenin iade politikalarına bakın, eğer iade hakkınız var ise montaj yapılması sizin sorununuz değil. Genişletmek için tıkla... orada yazıyor zaten Emprialyx dedi: Nerden aldınız? Genişletmek için tıkla... sinerji
Doin dedi: Sitenin iade politikalarına bakın, eğer iade hakkınız var ise montaj yapılması sizin sorununuz değil. Genişletmek için tıkla... orada yazıyor zaten Emprialyx dedi: Nerden aldınız? Genişletmek için tıkla... sinerji
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 3 Temmuz 2021 #10 Sözleşmede yazıyorsa iade hakkınız bulunmuyor o halde.