J Judlaww Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #11 Anıl Sancak dedi: Tamam Gspace'e girersiniz orada herhangi bir uygulamaya tıklarsınız ve oradan Google Play'e erişim sağlayıp Netflix'i indirirsiniz veya internetten indirirsiniz. Bu arada Huawei'in kendi uygulama ve oyun yükleme yerinde Netflix yok mu? Genişletmek için tıkla... Gspace değil de gbox kullandım.
Anıl Sancak dedi: Tamam Gspace'e girersiniz orada herhangi bir uygulamaya tıklarsınız ve oradan Google Play'e erişim sağlayıp Netflix'i indirirsiniz veya internetten indirirsiniz. Bu arada Huawei'in kendi uygulama ve oyun yükleme yerinde Netflix yok mu? Genişletmek için tıkla... Gspace değil de gbox kullandım.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #12 Judlaww dedi: İşte iade etmek istediğim cihazda Huawei metpad 11.5 Evet kendi yükleme yerinden Netflix yok. Ayrıca kendi tarayıcısında da Netflix giriyorum oturum açıyorum desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten indirin. Judlaww dedi: Gspace değil de gbox kullandım. Genişletmek için tıkla... Gspace daha iyi gbox da belirli uygulamaları indirebiliyorsunuz diye biliyorum.
Judlaww dedi: İşte iade etmek istediğim cihazda Huawei metpad 11.5 Evet kendi yükleme yerinden Netflix yok. Ayrıca kendi tarayıcısında da Netflix giriyorum oturum açıyorum desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten indirin. Judlaww dedi: Gspace değil de gbox kullandım. Genişletmek için tıkla... Gspace daha iyi gbox da belirli uygulamaları indirebiliyorsunuz diye biliyorum.
J Judlaww Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #13 Anıl Sancak dedi: Bende Huawei MatePad 11 (2021) vardı sanırım. Benimki sizinkinden özellikleri daha iyi ama sizinkinden özellikleri kötü de kötü değil. Genişletmek için tıkla... Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Anıl Sancak dedi: Bende Huawei MatePad 11 (2021) vardı sanırım. Benimki sizinkinden özellikleri daha iyi ama sizinkinden özellikleri kötü de kötü değil. Genişletmek için tıkla... Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #14 Judlaww dedi: Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... 120Hz gayet beğendim. Anıl Sancak dedi: 120Hz gayet beğendim. Genişletmek için tıkla... Çok iyi film izlenir ve oyun oynanır.
Judlaww dedi: Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... 120Hz gayet beğendim. Anıl Sancak dedi: 120Hz gayet beğendim. Genişletmek için tıkla... Çok iyi film izlenir ve oyun oynanır.
J Judlaww Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #15 Anıl Sancak dedi: 120Hz gayet beğendim. Çok iyi film izlenir ve oyun oynanır. Genişletmek için tıkla... Hiç beğenme tavsiye etmem bunun bir 8 GB ramlisi var belki de o iyidir. Bilemiyorum 120Hz takılma oluyor.
Anıl Sancak dedi: 120Hz gayet beğendim. Çok iyi film izlenir ve oyun oynanır. Genişletmek için tıkla... Hiç beğenme tavsiye etmem bunun bir 8 GB ramlisi var belki de o iyidir. Bilemiyorum 120Hz takılma oluyor.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #16 Judlaww dedi: Hiç beğenme tavsiye etmem bunun bir 8 GB ramlisi var belki de o iyidir. Bilemiyorum 120Hz takılma oluyor. Genişletmek için tıkla... Neyde takılma oluyor?
Judlaww dedi: Hiç beğenme tavsiye etmem bunun bir 8 GB ramlisi var belki de o iyidir. Bilemiyorum 120Hz takılma oluyor. Genişletmek için tıkla... Neyde takılma oluyor?
J Judlaww Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #17 Anıl Sancak dedi: 120Hz gayet beğendim. Çok iyi film izlenir ve oyun oynanır. Genişletmek için tıkla... İnan şu an iade kabul etsinler cihazı aktive ettiğimi anlamasınlar üstüne az daha koyup yeni tabletler araştırmaya başlayacağım.
Anıl Sancak dedi: 120Hz gayet beğendim. Çok iyi film izlenir ve oyun oynanır. Genişletmek için tıkla... İnan şu an iade kabul etsinler cihazı aktive ettiğimi anlamasınlar üstüne az daha koyup yeni tabletler araştırmaya başlayacağım.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #18 Judlaww dedi: İnan şu an iade kabul etsinler cihazı aktive ettiğimi anlamasınlar üstüne az daha koyup yeni tabletler araştırmaya başlayacağım. Genişletmek için tıkla... İstersen iade et Huawei MatePad 11(2021) al daha iyi, zaten ben onu kullanıyorum.
Judlaww dedi: İnan şu an iade kabul etsinler cihazı aktive ettiğimi anlamasınlar üstüne az daha koyup yeni tabletler araştırmaya başlayacağım. Genişletmek için tıkla... İstersen iade et Huawei MatePad 11(2021) al daha iyi, zaten ben onu kullanıyorum.
J Judlaww Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #19 Anıl Sancak dedi: Neyde takılma oluyor? Genişletmek için tıkla... Kendi arayüzünde takılıyor. Anıl Sancak dedi: İstersen iade et Huawei MatePad 11(2021) al daha iyi, zaten ben onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an iade talebi yaptım umarım iade olur.
Anıl Sancak dedi: Neyde takılma oluyor? Genişletmek için tıkla... Kendi arayüzünde takılıyor. Anıl Sancak dedi: İstersen iade et Huawei MatePad 11(2021) al daha iyi, zaten ben onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an iade talebi yaptım umarım iade olur.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #20 Judlaww dedi: Kendi arayüzünde takılıyor. Şu an iade talebi yaptım umarım iade olur. Genişletmek için tıkla... Sebebine ne yazdın?
Judlaww dedi: Kendi arayüzünde takılıyor. Şu an iade talebi yaptım umarım iade olur. Genişletmek için tıkla... Sebebine ne yazdın?