Aldığınız en düşük not nedir?

Başlıkta sorduğum gibi. Benim beden. Hoca gıcık biriydi üstüne o zamanlar kiloluydum ve takla atamadığım için 45 vermişti.

21 mat ama 2. sınav 88 aldım.

Lise 1 Matematik 1. dönem 3 yazılı notlarım sırasıyla 03-05-10. Liseyi bırakıp açıktan devam ettim, arkadaşlarımdan daha erken bitirdim liseyi.

Kimya - 5, ondan sonra peşinden matematik - 10.

07 Fizik.

Başlıkta sorduğum gibi. Benim beden. Hoca gıcık biriydi üstüne o zamanlar kiloluydum ve takla atamadığım için 45 vermişti.
Lise 9 müzik 0 hocaya gıcık gittim melodika vesaire getirmedim 0 verdi.

Lisedeyken 1 almıştım 2 dönem ortalaması olarak onu da ismi yazmamdan vermiş. Ama çalışmamayla falan alakası yok hocaya gıcıktım senin notuna ihtiyacım yok diyerek boş kağıt vermiştim sene boyunca.

Sonuçta olan bana oldu sınıfı geçtim gerçekten o hocanın notuna ihtiyacım yoktu ama diploma puanımı düşürmüştür 0.50 0,25 puan kadar falan tam kestiremedim ne kadar puana mal olduğunu bu hareketin.

Ders din kültürüydü. Hocaya da iftira atmış gibi olmayayım da tarikatçılardan olduğundan şüpheleniyordum arada bazı söylediklerinden dolayı hala daha emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…