Alerjik rinit geçebilir mi?

HanDuo

Decapat
Makaleler
1
Doktora gittim levokast ve dalman nazal sprey yazdı ve bunları sürekli kullanmam gerektiğini söyledi. Daha ilacın sonunu göremeden bazı günler yetersiz geldiğini, alerjinin baskın çıktığını hissettim. Gerçekten alerji deyip geçmeyin dayanılmıyor, burnum, kulağım, genizim, boğazım, dilim ve dudaklarımın yanları çok kaşınıyor. Zaten çocukluğumdan beri bronşit ve alerjik astım çekiyorum onlar gitti şimdi bu geldi. Bu hastalığı yaşayıp, atlatan veya bana bu iyi geliyor deyip önerebileceğiniz şeyler var mı?

Şuanki evde rutubet var ve odam çok toz topluyor, masaların üstü her uyandığımda toz oluyor. İnşallah bunlardan dolayıdır evi değiştirince geçer.

Hocam 12 yıldır alerjik astım var bende. Doğduğum ev rutubetliydi muhtemelen ondan dolayı oldu. Yıllardır kullanmadığım ilaç, gitmediğim doktor kalmadı. Bende yüksek doz da alerji olduğu için geçmesi maalesef ki mümkün değil ama aşırı olmayan insanlar da 20'li yaşlarda geçebiliyor bu illet. En son 1 yıl önce özel doktora gittim(sağlam para verdim) ve şu an alerjim çok az var. Her gün levmont ilacını kullanıyorum ve fısfıs olarak da iliadın kullanıyorum.

Hocam 12 yıldır alerjik astım var bende. Doğduğum ev rutubetliydi muhtemelen ondan dolayı oldu. Yıllardır kullanmadığım ilaç, gitmediğim doktor kalmadı. Bende yüksek doz da alerji olduğu için geçmesi maalesef ki mümkün değil ama aşırı olmayan insanlar da 20'li yaşlarda geçebiliyor bu illet. En son 1 yıl önce özel doktora gittim(sağlam para verdim) ve şu an alerjim çok az var. Her gün levmont ilacını kullanıyorum ve fısfıs olarak da iliadın kullanıyorum.
Sanırım rutubet tetikliyor hocam bizde de rutubet var. Ev değiştirmeyi düşünüyoruz bir de üniversiteye gideceğim inşallah, belki rutubetten uzak kalınca geçer. Kullandığınız alerji ilaçlarının yan etkisini gördünüz mü peki?

Sanırım rutubet tetikliyor hocam bizde de rutubet var. Ev değiştirmeyi düşünüyoruz bir de üniversiteye gideceğim inşallah, belki rutubetten uzak kalınca geçer. Kullandığınız alerji ilaçlarının yan etkisini gördünüz mü peki?

Benim çoğu ilaca alerjim çıkıyor genelde ama kullandığım alerji ilaçlarının hiçbirinde çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı