Sadece kasa için 15.000 TL bütçem var üstüne çok zor çıkabilirim. İncehesap'tan şu sistemi gördüm anakartı H510M-D yapıp alabilir miyim? İyi midir o anakart?
Bu sistemi önermezseniz 15.000 TL'ye kadar nasıl bir sistem alabilirim?
Dediğiniz şekilde güzel olabilir bence. Anakart değişimine gerek yok ama SSD M2 değil ona dikkat etmek lazım. Bence biraz daha hazır sistem beklenebilir yakında gelir yeni sistemler.
Sadece kasa için 15.000 TL bütçem var üstüne çok zor çıkabilirim. İncehesap'tan şu sistemi gördüm anakartı H510M-D yapıp alabilir miyim? İyi midir o anakart?
Bu sistemi önermezseniz 15.000 TL'ye kadar nasıl bir sistem alabilirim?
Dediğiniz şekilde güzel olabilir bence. Anakart değişimine gerek yok ama SSD M.2 değil ona dikkat etmek lazım. Bence biraz daha hazır sistem beklenebilir yakında gelir yeni sistemler.
Çok önemli değil 3200 MHz gayet yeterli bir seviye. Zaten 16 GB önümüzdeki 5-6 yıl daha üzmez bizi. Sistem kabaca güzel duruyor ama geliştirme isteyince de fiyatı çok artıyor. Bu fiyat bandında alınası en iyi sistem Daemon Bafır olacaktır.
Çok önemli değil 3200 MHz gayet yeterli bir seviye. Zaten 16 GB önümüzdeki 5-6 yıl daha üzmez bizi. Sistem kabaca güzel duruyor ama geliştirme isteyince de fiyatı çok artıyor. Bu fiyat bandında alınası en iyi sistem Daemon Bafır olacaktır.
Ekran kartı olarak daha iyi. Ayrıca Ryzen 5 5600 nerdeyse i5 12400F'e denk. Anakart olarak iyi değil bu arada Daemon Bafır. A520 serisi iyi değil anakart olarak. B550 mantıklı.
Ekran kartı olarak daha iyi. Ayrıca Ryzen 5 5600 neredeyse i5 12400F'e denk. Anakart olarak iyi değil bu arada daemon bafır. A520 serisi iyi değil anakart olarak. B550 mantıklı.
Peki parça parça toplayarak 15.000 TL'ye en verimli nasıl bir sistem toplayabilirim? Ekran kartı AMD NVIDIA fark etmiyor benim için. İşlemci de öyle Intel AMD fark etmiyor performansa bakıyorum sadece.