Alert 7600 Sistem alınır mı?

18k üstüne çıkılamıyorsa düşünülebilir. Bahsedeceğim 2 nokta var birisi AMD ekran kartı diğeri de DDR4 olması.

DDR4 kötü değil ama DDR5 sistemler(AMD tarafı için konuşuyorum) 24-25k(indirim gelirse 21-22K) civarından satılıyor. R5 8400F gibi işlemcilerle. Tamam AM4 platformu güzel ama arada 6-7k varken de hala kalmaya değecek bir platform mu düşündürücü.

Diğer konumuz ekran kartı, ben 19-20k arası 4060 zorlardım ki 3 dönemdir AMD kullanıyorum(R7 240, RX 570, güncel RX 5600XT). AMD konusunda sıkıntı çekmiyorum ama NVIDIA DLSS ve fg gibi teknolojiler varken aradaki 2-3 fiyat farkı da koymaz bence. AMD popülerleştikçe hem CPU hem GPU tarafında fiyatlar biraz şişti gibime geliyor.

18k üstüne çıkılamıyorsa düşünülebilir. Bahsedeceğim 2 nokta var birisi AMD ekran kartı diğeri de DDR4 olması.

DDR4 kötü değil ama DDR5 sistemler(AMD tarafı için konuşuyorum) 24-25k(indirim gelirse 21-22K) civarından satılıyor. R5 8400F gibi işlemcilerle. Tamam AM4 platformu güzel ama arada 6-7k varken de hala kalmaya değecek bir platform mu düşündürücü.

Diğer konumuz ekran kartı, ben 19-20k arası 4060 zorlardım ki 3 dönemdir AMD kullanıyorum(R7 240, RX 570, güncel RX 5600XT). AMD konusunda sıkıntı çekmiyorum ama NVIDIA DLSS ve fg gibi teknolojiler varken aradaki 2-3 fiyat farkı da koymaz bence. AMD popülerleştikçe hem CPU hem GPU tarafında fiyatlar biraz şişti gibime geliyor.
gayet haklısın ama bu fiyata bence alınabilceklerden en iyisi gibi duruyor ve bütçem dahada üstünü kabul etmiyebilir. Ayrıyetten şuan rx550 i5 3.nesilden buna geçmek bana devir atlamak gibi gelicek o yüzden bunu almaya çalışıcam. Bide Crixus V2 | Intel i3-13100F | 16 GB DDR4 | Axle RTX 2060S 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com bu var aynı fiyata sence alınırmı. Yorumun için teşekkürler bu arada.

Gayet haklısın ama bu fiyata bence alınabileceklerden en iyisi gibi duruyor ve bütçem daha da üstünü kabul etmiyebilir. Ayrıyeten şu an RX550 i5 3.nesilden buna geçmek bana devir atlamak gibi gelecek o yüzden bunu almaya çalışacağım. Bir de Crixus V2 | Intel i3-13100F | 16 GB DDR4 | Axle RTX 2060S 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com bu var aynı fiyata sence alınır mı? Yorumun için teşekkürler bu arada.

2060S eskide kaldı yanlış hatırlamıyorsam 2019 kartı, kart 5 yaşında yani. İlk attığınız sisteme göre hem işlemci hem ekran kartı olarak zayıf kalıyor. Alınması için bir sebep göremiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı