Alevi olsan ne çıkar, Sünni olsan ne çıkar?

@Neşeli Enginar ne mutlu sana. Türkiye'de dini bir mekanda Türk bayrağı ve Atatürk resmi olan başka bir yer yoktur sanırım.

Düsüncelerinize katiliyorum. Bu arada her konumu sahip cikma dürtüsü ile takip ediyorum ve hosuma giden iletileri begeniyorum. Yani her iletiye cevap yazamadigim icin yanlis anlamayin. Bunun hakkinda bir kac geri dönüs aldigim icin kendimi aciklama geregi hissettim.

Bence açtığın konular ve değindiğin noktalar gayet güzel. Takip ediyorum gerçekten. Haddimi aşmayarak bilgimi ve fikrimi paylaşmaya çalışıyorum bende. Zaten yaşadığımız dönemde buna biraz ihtiyacımız var bence.

Zaten açtığın konular biraz yoğun geçiyor kaçırman gayet normal "Niye cevap vermiyorsun kardeşim?" diyenleri de mazur gör artık

@Neşeli Enginar Zaten rencide etmeye çalışmadığınızı anlıyorum hocam zaten, meraktan sormuştum cevabı verdiğiniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım. O ortalığı karıştırmaya çalışanlar her zaman vardı ve olacaktır, yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…