K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 26 Ağustos 2022 #11 AnotherJourney dedi: Kimin ne vericeğini bilemezsiniz. Resmi değeri forma ücreti. Ama koleksiyon değeri tamamen belirsiz. Açık arttırma da satılabilir. Şahsi dedim zaten. Bal Ligi'nde bir değil daha fazla kurarsın 2 milyon TL'ye. Genişletmek için tıkla... Alex kendi eliyle formayı dikse o paraya satamaz hocam Değerlidir doğrudur da o rakamlar çok uçuk.
AnotherJourney dedi: Kimin ne vericeğini bilemezsiniz. Resmi değeri forma ücreti. Ama koleksiyon değeri tamamen belirsiz. Açık arttırma da satılabilir. Şahsi dedim zaten. Bal Ligi'nde bir değil daha fazla kurarsın 2 milyon TL'ye. Genişletmek için tıkla... Alex kendi eliyle formayı dikse o paraya satamaz hocam Değerlidir doğrudur da o rakamlar çok uçuk.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Ağustos 2022 #12 Maestro2506 dedi: Elimde Alex imzalı orijinal bir Fenerbahçe forması var. Ne kadar eder sizce satmaya kalksam? Genişletmek için tıkla... 5-6K eder.
Maestro2506 dedi: Elimde Alex imzalı orijinal bir Fenerbahçe forması var. Ne kadar eder sizce satmaya kalksam? Genişletmek için tıkla... 5-6K eder.
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 26 Ağustos 2022 #13 Anladım çok teşekkür ederim. Açık arttırma ile satılması mantıklı mı sizce?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.274 Çözümler 56 26 Ağustos 2022 #14 Kranovar dedi: Alex kendi eliyle formayı dikse o paraya satamaz hocam Değerlidir doğrudur da o rakamlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Şahsi fikir diye belirttim hocam. Bendeki yeri ayrı o yüzden. Yoksa her maç ve dışarıda bir sürü forma imzalamıştır.
Kranovar dedi: Alex kendi eliyle formayı dikse o paraya satamaz hocam Değerlidir doğrudur da o rakamlar çok uçuk. Genişletmek için tıkla... Şahsi fikir diye belirttim hocam. Bendeki yeri ayrı o yüzden. Yoksa her maç ve dışarıda bir sürü forma imzalamıştır.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 26 Ağustos 2022 #15 1000 TL'ye alırım ama fotoğrafını görmeliyim.
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 26 Ağustos 2022 #16 AnotherJourney dedi: Şahsi fikir diye belirttim hocam. Bendeki yeri ayrı o yüzden. Yoksa her maç ve dışarıda bir sürü forma imzalamıştır. Genişletmek için tıkla... Bende takılıyorum espirili bir dille yazıyorum zaten. Alex'e saygımız sonsuz bizimde
AnotherJourney dedi: Şahsi fikir diye belirttim hocam. Bendeki yeri ayrı o yüzden. Yoksa her maç ve dışarıda bir sürü forma imzalamıştır. Genişletmek için tıkla... Bende takılıyorum espirili bir dille yazıyorum zaten. Alex'e saygımız sonsuz bizimde
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 26 Ağustos 2022 #17 264523 dedi: 1000 TL'ye alırım ama fotoğrafını görmeliyim. Genişletmek için tıkla... Açık arttırma ile satmaya biraz aklım gitmedi değil.
264523 dedi: 1000 TL'ye alırım ama fotoğrafını görmeliyim. Genişletmek için tıkla... Açık arttırma ile satmaya biraz aklım gitmedi değil.