Alex745 AliCan ölüm yıldönümü

Makaleler
15
Arkadaşlar, belki tanıyanlarımız vardır, Ali abimizin 3. ölüm yıldönümü. BMW sevdirdi bize, müziklerini halen dinlerim, enstrümantal müziklerin kralıdır. 760Li ile 260'la bas lan bass diyerek az gitmedi ben abim. Vade geldi işte. Ölümden kaçış yok, elbet bizi de bulacak. Ayrıca Ali abimiz şu an bir tatile çıktı. Bir gün biz de yayına gideceğiz. Bu sefer gerçekten göreceğim ekran yerine...

Allah mekanını cennet eylesin. Kuzenimle birlikte sıkı takipçisiydik. Ölümü bize çok koydu. Hâla gerçek değilmiş gibi geliyor.

Adamı tanımıyordum, hala tanımıyorum izlediğim kişiler hep kendisinden bahsederdi bir gün kanalına denk geldim, öyle görmüş oldum. Ölüm sebebi neydi bu arada?

Adamı tanımıyordum, hala tanımıyorum izlediğim kişiler hep kendisinden bahsederdi bir gün kanalına denk geldim, öyle görmüş oldum. Ölüm sebebi neydi bu arada?
Tır içinde uyuyor zannediyorlar meğer kalp krizi geçirmiş. Çok yorgunmuş o gün sanırım. Bana da Alican abi ile ortak arkadaşım söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…