2009'luyum. Bizim aileden pek fayda göremediğim için beni geç okuttular. Bu sene okuldan atıldım ve sınıf tekrarı aldım. 2011 doğumluları sevmiyorum, çok şımarıklar. Zaten berbat bir ilde yaşıyorum, buranın insanları da kaba, ne yapmalıyım?
2009'luyum. Bizim aileden pek fayda göremediğim için beni geç okuttular. Bu sene okuldan atıldım ve sınıf tekrarı aldım. 2011 doğumluları sevmiyorum, çok şımarıklar. Zaten berbat bir ilde yaşıyorum, buranın insanları da kaba, ne yapmalıyım?
Ne var yani? Benim de boyun yaşıtlarımdan kısaydı ama yaklaşanı parçalıyordum. Dayak yemekten zorbalık görmekten korkma canavar gibi ol. Böyle geçmez yoksa okul yılların.
Aga ne kadar kafa'ya taktın hoca zaten beni sevmiyor diyorum anlamıyorsun insanlara samimi davranıyorum öyle garip zorba hareketlerim yok mesela sorun'um ne olabilir. Gerçekleri yüzüme vurdum ayrıca.
Ben belalı yerleri bilirim. Fark etmez seninle uğraşan kimseye eyvallah etme sonuçları olacak olsa bile. Bu yaşta kişisel gelişimine odaklanman gerek böyle şeyleri takmayı bırak.
Madem korkuyorsun o zaman başka bir çözüm yolu bul. Ailenle konuş, açıkça anlat durumu. Bizden ne gibi bir öneri bekliyorsun?