Alfa kuşaklarından hoşlanmıyorum

902722

Centipat
Makaleler
7
2009'luyum. Bizim aileden pek fayda göremediğim için beni geç okuttular. Bu sene okuldan atıldım ve sınıf tekrarı aldım. 2011 doğumluları sevmiyorum, çok şımarıklar. Zaten berbat bir ilde yaşıyorum, buranın insanları da kaba, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bir şey olmaz bence. Ve siz niye okuldan atıldınız ki. Ayrıyeten 2011'li bir çocuk size ne yapabilir sen 15 yaşındasın o 13.

Hocam bir şey olmaz bence. Ve siz niye okuldan atıldınız ki. Ayrıyeten 2011'li bir çocuk size ne yapabilir sen 15 yaşındasın o 13.

Boyum küçük.

13 yaşındaki çocuk 15 yaşındakine ne zorbalığı yapabilir bağırtmayın.

Evime bir zaman ihbar gönderseler?

Okuldan atıldıysan sende de bir sorun vardır. Sorunu başkalarında aramak yerine bence ilk önce kendinde aramalısın.

Sorunum yok arkadaşımla birlikte hoca ile kavga ettim atıldım küfür yok şiddet yok.

Nefret etmesi veya etmemesi bir bahane değil. Okuldan atıldıysan vardır bir sebebi. Çevrende sorun aramak yerine önce kendini düzelt.
Aga ne kadar kafa'ya taktın hoca zaten beni sevmiyor diyorum anlamıyorsun insanlara samimi davranıyorum öyle garip zorba hareketlerim yok mesela sorun'um ne olabilir. Gerçekleri yüzüme vurdum ayrıca.

Dosya Ekleri

• aPDwPEQ_460s (1).jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 89
Ben belalı yerleri bilirim. Fark etmez seninle uğraşan kimseye eyvallah etme sonuçları olacak olsa bile. Bu yaşta kişisel gelişimine odaklanman gerek böyle şeyleri takmayı bırak.

Madem korkuyorsun o zaman başka bir çözüm yolu bul. Ailenle konuş, açıkça anlat durumu. Bizden ne gibi bir öneri bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…