Alfa romeo 156 1.6 TS alınır mı?

Alfa güzel araç ama bakmayın yüksek rakamlara satılmıyor parça sıkıntısı var her usta tamirini yapamaz zor iş yani alfa sahibi olmak.

Arkadaşlar öncelikle merhabalar.
Babam ve ben bir japon tutkunuyuz araçlarımızın hepsi alman ve japon.
Benim sorunum ise çok beklemeyip yeni bir araç almak.
Alacagımız araç honda civic 1.6 ies ancak çok beklemeyip elimizdeki para ile bir alfa romeo alma fikri geldi.
Tasarım olarak agresif tasarımı var hosuma gidiyor. Aracın Full paket MK2 alacagımız araç ancak eksileri ve italyan olması (fiat yüzünden) nefret etmemiz beni karasızlıga götürüyor.
Japon piyasası şu durumda uçmuş ancak 2. el düşecek olması endişilendiriyor.
Bu aracın bildigim kadarı ile eksileri.
-Güvenlik eksik.
-Yakıt fazla.
-Varyatör arızası var.
-Yağ yakması çok önemli degil ancak genede yazdım.
-Alt takımın hassas olması (sehir-köy karısık yaşıyoruz)
-2. eli çok kötü durumda.

Yani lafın kısası bu araç alınır mı?
Honda civic 1.6 ies mi alfa romeo 156 1.6 TS mi?
Birisi soch non-vtec 120 beygir yakıtı az.
Birisi doch ayarlı sübob 120 beygir.

Babam 7 senedir ben 3 senedir Alfa'ya biniyoruz. Babamda 147 bende de 147 var ikimizin arabası da 2004 model. Parça sorunu oturduğun yere göre değişir. Ankara, İstanbul vs yerlerde oturuyorsan hiçbir problemle karşılaşmazsın parça konusunda. Bir kere koltuğuna otur başka arabaya binemezsin. Hız istiyorsan var çekiş diyorsan keçi gibi tırmanıyor her yeri tutuş vs harika bir araba. Hondaya gelecek olursak alfa WP grubunda 3 4 kişide aynı araba var arabadan kafayı dışarı çıkarmışsın gibi yol sesi geliyor vs diyenler var, klimadan şikayetçi olanlar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı