Alfa Romeo 159 1.9 JTD alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba yıl olmuş 2024 sizce 170.000 ya da 200.000 km dolaylarında 159 1.9 jtd dizel 150 HP olan versiyon alınır mı? Bir diğer seçenek 1.8 jts benzinli 160 HP olan versiyon 120.000 km ila 160.000 civarı hangisi daha mantıklı? Şahsen bu yaşıma kadar hep Fiat araçlara bindim -stilo 1.6 atmosferik motor, Linea makyajlı kasa 1.6 dizel, Egea HB 2016 1.6 dizel- bu saydığım araçların hepsi babamındı kendime araç almayı düşünüyorum ancak bana açıkçası 1.4 milyon Türk lirası verip de Egea 1.6 cross almak mantıksız geliyor ki zaten ilk arabam olacağı için bu kadar para da fazla bence. Çünkü sonuçta ilk araba değil mi? Sizce hangisi bana uyumlu olacaktır? Bir de korkum acaba bu aracı aldığımda bana sorun çıkarır mı? Yani şimdi bir arkadaşımın dediği "bunların parçaları pahalıdır, eğer ki arızası olduysa ya yan sanayi yana onarım yapılmıştır orijinal parça değişimi yoktur" burada onarım da yara bandı misali mevcut parçayı idare eder hale getirme. Bu yüzden biraz korkmuyor değilim yani ne yapmalıyım?

Not: Araçlar hakkında böyle engin deniz bilgim yok bunu bilerek yazınız ve yargılarken bunu dikkate alınız.

Alfa Romeo başını ağrıtır; ustası bulunmaz, parçası bulunmaz, dikiş tutmaz, satışı olmaz. Kardeşim oto ustası, onun yorumu bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satsan satılmaz, atsan atılmaz, parçası yok, ustası yok. Kısacası bu ülkede Alfa Romeo almak cesaret ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…