Alfa Romeo giulietta mı? Fiat egea mı? C segmentinde yer alan iki aracın karşılaştırması. İlk başta sormak istiyorum siz hangisini tercih edersiniz? Yorumlar kısmında tartışalım.
Şu an ikisinin sahibide aynı şirket. Giulietta konfor, rüzgar sesi, trim sesi gibi konularda Egea'dan daha iyi fakat birisi eski egea 2021 model satarken daha kolay olur. Egea 1.4 fire motorsa bulaşmayın asla. Eğer giulietta temiz ise onu tavsiye ederim.
Yav bir tarafta çöp tenekesi bir tarafta İtalyan harikası. Dayımın arkadaşı kullanıyor Giulietta, bir kere bindim ben de. Taş gibi araba, ama biraz sıkıntı çıkarıyor.
İkiside c segmenti ve arada ciddi fiyat farkı var egea en üst donanım seviyesinde 230.000₺ civarı romeo ise 340.000₺ civarı. Aradaki farka değer mi diye karşılaştırmak istedim.
Yav bir tarafta çöp tenekesi bir tarafta İtalyan harikası. Dayımın arkadaşı kullanıyor Giulietta, bir kere bindim ben de. Taş gibi araba, ama biraz sıkıntı çıkarıyor.
Alfa Romeo giulietta mı? Fiat egea mı? C segmentinde yer alan iki aracın karşılaştırması. İlk başta sormak istiyorum siz hangisini tercih edersiniz? Yorumlar kısmında tartışalım.
İkisi motor ve şanzuman iklisi olarak aynı üretim kalitesi dahil olmak üzere fakat burada devreye tasarım ve yol tutuşu giriyor.
Egea artıları.
Ucuz.
Az yakar çok kaçar.
Parçaları bakkalda bile vardır ucuzdur.
Geniş aile için ideal.
Başka yok
Egea eksileri.
Malzeme kalitesi.
Yalıtım.
Yol tutuşu bakımından zayıf.
Boş paket dizel manuel beyaz renk araçlar %100 şirket aracıdır.
Yeni kasanın manuelii var otomatik yok gelecek diyorlar 7. ayda.
Giulietta artıları.
Yol tutuş.
Tasarım.
Giulietta eksileri.
Yeni modeller boş paket dolu paketler 2017 senesi civarında geziniyor.
Performans beklentisi olmasın normal araba düzeyinde.
İç tasarım vasat.
Ve fiyaları pahalı.