R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #1 Ekran kartımda HDMI girişi var fakat monitörde sadece VGA bulunuyor. Bu yüzden bir HDMI to VGA alacağım. Sizce alfais 4487 alınabilir bir ürün mü?
Ekran kartımda HDMI girişi var fakat monitörde sadece VGA bulunuyor. Bu yüzden bir HDMI to VGA alacağım. Sizce alfais 4487 alınabilir bir ürün mü?
mert sev Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #2 Recep72 dedi: Ekran kartımda HDMI girişi var fakat monitörde sadece VGA bulunuyor. Bu yüzden bir HDMI to VGA alacağım. Sizce alfais 4487 alınabilir bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... alınır bence
Recep72 dedi: Ekran kartımda HDMI girişi var fakat monitörde sadece VGA bulunuyor. Bu yüzden bir HDMI to VGA alacağım. Sizce alfais 4487 alınabilir bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... alınır bence
B beshN Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #3 Recep72 dedi: Ekran kartımda HDMI girişi var fakat monitörde sadece VGA bulunuyor. Bu yüzden bir HDMI to VGA alacağım. Sizce alfais 4487 alınabilir bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 3 hafta önce aynı ürünü Amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Sorunuz varda sorabilirsiniz.
Recep72 dedi: Ekran kartımda HDMI girişi var fakat monitörde sadece VGA bulunuyor. Bu yüzden bir HDMI to VGA alacağım. Sizce alfais 4487 alınabilir bir ürün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 3 hafta önce aynı ürünü Amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Sorunuz varda sorabilirsiniz.
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #4 beshN dedi: Hocam yaklaşık 3 hafta önce aynı ürünü Amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Sorunuz varda sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ekran yenileme hızı ile ilgili bir problem yaşanır mı? Benim monitör 60hz mesela 30 hz görüntü verme gibi bir sorun oluşturur mu? Saçma bir soru olduysa kusura bakmayın hocam. Bu konu hakkında pek bilgi sahibi olmadığımdan soruyorum.
beshN dedi: Hocam yaklaşık 3 hafta önce aynı ürünü Amazon.com.tr üzerinden satın aldım. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Sorunuz varda sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ekran yenileme hızı ile ilgili bir problem yaşanır mı? Benim monitör 60hz mesela 30 hz görüntü verme gibi bir sorun oluşturur mu? Saçma bir soru olduysa kusura bakmayın hocam. Bu konu hakkında pek bilgi sahibi olmadığımdan soruyorum.
B beshN Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #5 Olmaz hocam. Yani şahsen ben yaşamadım öyle bir şey.
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #6 beshN dedi: Olmaz hocam. Yani şahsen ben yaşamadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler.
beshN dedi: Olmaz hocam. Yani şahsen ben yaşamadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler.