Alfais 4874 USB çoğaltıcı alınır mı?

mezzi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Alfais 4874 adlı USB çoğaltıcı buldum. Hepsiburada kuponum ile 47 TL'ye düşüyor. Benim istediğim özellikler bundan önce bir tane USB çoklayıcı kullanmıştım onda 2 USB taktığımda sadece birini görüyordu. Bunda öyle bir sorun yaşanır mı?

Hiç risk almayın derim. Ben o riski almıştım ve bozuk ürün gelmişti, iade ettim. Ugreen gibi markalara bakabilirsiniz USB çoğaltıcı için.
Hocam ugreen marka USB çoğaltıcı için fazla fiyat vermiyor mu sizce? Ben 100 TL yi geçmeyecek bir şeyler bakıyorum.

Hiç risk almayın derim. Ben o riski almıştım ve bozuk ürün gelmişti, iade ettim. Ugreen gibi markalara bakabilirsiniz USB çoğaltıcı için.
Hocam mesela alacağım 100 TL lik bir USB çoğaltıcıya 2 den fazla oyun kolu takarsam bütün kollar çalışır mı?

Son düzenleme:
Hocam mesela alacağım 100 TL lik bir USB çoğaltıcıya 2 den fazla oyun kolu takarsam bütün kollar çalışır mı?
Şansınıza bağlı hocam. Eğer bilgisayarınızda 2 USB girişi varsa ve her birine bir oyun kolu taktınız ikisi de çalışıyorsa, alacağınız USB çoğaltıcısı kusurlu değilse çalışması lazım.

Hocam ugreen marka USB çoğaltıcı için fazla fiyat vermiyor mu sizce?
1 kez alırsınız ve uzun süre kullanırsınız hocam.

Şansınıza bağlı hocam. Eğer bilgisayarınızda 2 USB girişi varsa ve her birine bir oyun kolu taktınız ikisi de çalışıyorsa, alacağınız USB çoğaltıcısı kusurlu değilse çalışması lazım.

1 kez alırsınız ve uzun süre kullanırsınız hocam.
Bilgiler için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı