Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar ucu Type-C olan Rampage bir kulaklık var bende. Müşteri hizmetlerinden dönüştürücü istedim bana dalga geçer gibi jack girişli bir kablo yollamışlar. Bilgisayarım da kullanmak için arıyorum önerebileceğiniz ne var? Baktığım donüştürücü bu nasıldır sizce? Kulaklığım Rampage'nin RM-K90 Vector Type-C Gaming headset yazıyor kutuda. (Trendyol'dan almıştım niyese orada type e yazıyor.) Attığım dönüştürücü alınır mı? Bir sorun sıkıntı yaratır mı? Kalite vs.
Arkadaşlar ucu Type-C olan Rampage bir kulaklık var bende. Müşteri hizmetlerinden dönüştürücü istedim bana dalga geçer gibi jack girişli bir kablo yollamışlar. Bilgisayarım da kullanmak için arıyorum önerebileceğiniz ne var? Baktığım donüştürücü bu nasıldır sizce? Kulaklığım Rampage'nin RM-K90 Vector Type-C Gaming headset yazıyor kutuda. (Trendyol'dan almıştım niyese orada type e yazıyor.) Attığım dönüştürücü alınır mı? Bir sorun sıkıntı yaratır mı? Kalite vs.
adagezer Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Alınır; aynı tip dönüştürücünün markasız olanı aldıydım, sorun çıkarmadı, hala çalışıyor.