Algida dondurmadaki kod ile ücretsiz dondurma alınabilir mi?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar marketten algidanın conboo adlı dondurmasını aldım. Çubukta kod yazıyor. Çubuğu tekrar dondurma alabilmek için marketten mi almam gerekiyor? Yoksa uygulamadan puan toplayarak mı?

Arkadaşlar marketten algidanın conboo adlı dondurmasını aldım. Çubukta kod yazıyor. Çubuğu tekrar dondurma alabilmek için marketten mi almam gerekiyor? Yoksa uygulamadan puan toplayarak mı?
Uygulamadan puan toplayarak.

O kodlar ile puan biriktirirsen hem dondurma hem de internet alabilirsin ama dondurma 5M Migros'dan alınıyor diye biliyorum.

Algida ile kazan uygulamasına sepetine bir ürün ekle ve devam butonuna tıkla en yakın marketler seçeneğini seç ve marketi bul sonra da sepetten karekod oluştur butonuna tıkla ve karekodu bakkala ya da markete okut. Bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…