Bende de sallakazanda olmuştu öyle sallakazan noktası gözüken yere gittim adam verdi ilkinde sonra bir daha gittim adam beleşe vermemek için yok öyle bir uygulama demişti ama 2 gün önce vermişti.
Algida uygulamasında herhangi bir sorun yaşamadım hocam çünkü her markette olmuyor anlaşması olan marketler her türlü yapmak zorundadır çünkü parasını alıyorlar zaten.
Algida Google Play Store veya Apple Store üzerinden indirene 2750 puan veriyor.
Direkt kayıt olan kişi 1 (1500 puan) kornet ve twister(1000 puan) alabilir veya 2 twister alır parası cebinde kalır bu sıcak havalarda kampanyayı kaçırmayın derim. Bakkallarda QR kodunuzu gösterip okutturun tebrikler ücretsiz dondurmanın sahibisiniz.
Direkt kayıt olan kişi 1 (1500 puan) kornet ve twister(1000 puan) alabilir veya 2 twister alır parası cebinde kalır bu sıcak havalarda kampanyayı kaçırmayın derim. Bakkallarda QR kodunuzu gösterip okutturun tebrikler ücretsiz dondurmanın sahibisiniz.
Yok normal bakkaldı diğerleri gibi. Algida bunun için bakkallara aylık ücret ödüyor diye biliyorum ama bazıları bu parayı alıp dondurmaları da alıp parayla satmayı tercih ediyor. Yoksa ekmek parası kazanan ayrı, bu çıkar kazanmayı artık zevke dönüştürmüş kan emiciler ayrı. Hakkıyla yapan adam bu dondurmaları "bizde yok yeğenim bilmem etmem" diyen değil, direkt siparişini birebir teslim edenler.
Bana 2750 geldi hocam bir arkadaşımın kodunu girmiştim benim kodumu giren arkadaşa da 3750 verdi biraz garip puanlama sistemi tam bilmiyorum herhalde 1. çağırdığını arkadaşına şu kadar ekstra diğerine şu kadar ekstra kodsuz girene 2000 olabilir tam hakim değilim hocam. Ücretsiz dondurma şeyini aldınız mı? Rastgele veriyor bir tane.
Hocam maalesef benim için söyleyeyim boş bir kampanya, çevremde kaç tane algida uygulaması üzerinden bakkal, market var neredeyse 6-7 yer gezdim söyle bir kampanya var dedim fakan diye bizde geçmiyor, yok diye cevaplar aldım.