Konatus Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 938 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar ileride bilgisayar mühendisi veya yazılım mühendisi olmak istiyorum. Ama ilk başta bana söylenen algoritmayı ve programlama dilini öğrenmek. Ne yapmalıyım? Hangi programları kullanmalıyım? Beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.
Arkadaşlar ileride bilgisayar mühendisi veya yazılım mühendisi olmak istiyorum. Ama ilk başta bana söylenen algoritmayı ve programlama dilini öğrenmek. Ne yapmalıyım? Hangi programları kullanmalıyım? Beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #2 Microsoft - Açık Akademi Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler
Microsoft - Açık Akademi Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler
Konatus Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 938 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #3 limoon dedi: Microsoft - Açık Akademi Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler Genişletmek için tıkla... Teşekkürler limoon dedi: Microsoft - Açık Akademi Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler Genişletmek için tıkla... Ama burada çok seçenek var. Meslea #C uygulaması geliştirmek istiyorum var, Web sitesi geliştirme var. Algoritma için hangisini öğrenmeliyim?
limoon dedi: Microsoft - Açık Akademi Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler Genişletmek için tıkla... Teşekkürler limoon dedi: Microsoft - Açık Akademi Bunu kullanarak kısa yoldan en detaylı anlatım şeklinde öğrenebilirsin. İyi öğrenmeler Genişletmek için tıkla... Ama burada çok seçenek var. Meslea #C uygulaması geliştirmek istiyorum var, Web sitesi geliştirme var. Algoritma için hangisini öğrenmeliyim?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #4 Konatus dedi: Teşekkürler Ama burada çok seçenek var. Meslea #C uygulaması geliştirmek istiyorum var, Web sitesi geliştirme var. Algoritma için hangisini öğrenmeliyim? Genişletmek için tıkla... C# başlangıç için kolay bir şeydir. C# ye girdiğinde algoritma var zaten. Bütün yazılım türlerinin tamamının temeli algoritma dır.
Konatus dedi: Teşekkürler Ama burada çok seçenek var. Meslea #C uygulaması geliştirmek istiyorum var, Web sitesi geliştirme var. Algoritma için hangisini öğrenmeliyim? Genişletmek için tıkla... C# başlangıç için kolay bir şeydir. C# ye girdiğinde algoritma var zaten. Bütün yazılım türlerinin tamamının temeli algoritma dır.
Konatus Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 938 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #5 limoon dedi: C# başlangıç için kolay bir şeydir. C# ye girdiğinde algoritma var zaten. Bütün yazılım türlerinin tamamının temeli algoritma dır. Genişletmek için tıkla... Yani #C ile başlayacağım? Peki birşey daha soracağım kullanacak olduğumuz JAVA gibi programlar iyi bir sistem ister mi?
limoon dedi: C# başlangıç için kolay bir şeydir. C# ye girdiğinde algoritma var zaten. Bütün yazılım türlerinin tamamının temeli algoritma dır. Genişletmek için tıkla... Yani #C ile başlayacağım? Peki birşey daha soracağım kullanacak olduğumuz JAVA gibi programlar iyi bir sistem ister mi?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #6 Konatus dedi: Yani #C ile başlayacağım? Peki birşey daha soracağım kullanacak olduğumuz JAVA gibi programlar iyi bir sistem ister mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Okula başladığınızda hocalaranız söyler zaten. Ortalama bir bilgisayar yetecektir.
Konatus dedi: Yani #C ile başlayacağım? Peki birşey daha soracağım kullanacak olduğumuz JAVA gibi programlar iyi bir sistem ister mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Okula başladığınızda hocalaranız söyler zaten. Ortalama bir bilgisayar yetecektir.
Konatus Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 938 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #7 limoon dedi: Sanmıyorum. Okula başladığınızda hocalaranız söyler zaten. Ortalama bir bilgisayar yetecektir. Genişletmek için tıkla... Aydınlattığınız için çok teşekkürler hocam. Peki bu Algoritma kitapları var ondan alsam iyi olur mu?
limoon dedi: Sanmıyorum. Okula başladığınızda hocalaranız söyler zaten. Ortalama bir bilgisayar yetecektir. Genişletmek için tıkla... Aydınlattığınız için çok teşekkürler hocam. Peki bu Algoritma kitapları var ondan alsam iyi olur mu?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #8 Bu kaynakları incelemeni öneririm. İşine yarayacağını düşünüyorum. Khan Academy Çizgi TAGEM