enesemre463 Femtopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Okek bulan algoritma şemasının yapar mısınız? Şekillerle olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2020
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Okek bulan algoritma şemasının yapar mısınız? Şekillerle olsun.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 26 Ekim 2020 #2 Senin ödevini neden biz yapalım ?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #3 Üniversite yıllarım aklıma geldi. Kendiniz yapmaya çalışın, yanlış yapmaktan korkmayın.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 26 Ekim 2020 #4 Yüksek ihtimal ödevin, burada direkt yapıp sana vermeyelim ama nasıl gideceğin hakkında fikirler verelim istersen. O kadar yazdım dalıp ebob anlatmışım , üşendim. Ortak Katların En Küçüğü (Least Common Multiple , ekok) – Bilgisayar Kavramları Ne yapmak istediğini Türkçe'ye döküp adım adım yazarsan algoritmanı çıkarmış oluyorsun zaten, gelip bunu foruma yazmak gerçekten çok üzücü. Gayret etmeden bir şey elde etmeye çalışıyorsunuz.
Yüksek ihtimal ödevin, burada direkt yapıp sana vermeyelim ama nasıl gideceğin hakkında fikirler verelim istersen. O kadar yazdım dalıp ebob anlatmışım , üşendim. Ortak Katların En Küçüğü (Least Common Multiple , ekok) – Bilgisayar Kavramları Ne yapmak istediğini Türkçe'ye döküp adım adım yazarsan algoritmanı çıkarmış oluyorsun zaten, gelip bunu foruma yazmak gerçekten çok üzücü. Gayret etmeden bir şey elde etmeye çalışıyorsunuz.