B Burak Kasap Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, klavyeden girilen bir metnin tersini veren algoritma nasıl yazılır yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, klavyeden girilen bir metnin tersini veren algoritma nasıl yazılır yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 2 Aralık 2020 #2 Hangi dilde olacağını bizim mi tahmin etmemiz gerekiyor?
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 2 Aralık 2020 #3 for döngüsünü kullanarak yapabilirsin.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 2 Aralık 2020 #4 *Hangi dilde olduğunu tahmin ediyorum Meme'i*
B Burak Kasap Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 Herhangi bir yazılım dilinde değil sözde kod olması gerekiyor. Bir yere kadar geldim fakat tıkandım
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 2 Aralık 2020 #6 Burak Kasap dedi: Herhangi bir yazılım dilinde değil sözde kod olması gerekiyor. Bir yere kadar geldim fakat tıkandım Genişletmek için tıkla... Geldiğin yere kadar olanını paylaş bizimle; hatalarını ve eksiklerini düzeltelim.
Burak Kasap dedi: Herhangi bir yazılım dilinde değil sözde kod olması gerekiyor. Bir yere kadar geldim fakat tıkandım Genişletmek için tıkla... Geldiğin yere kadar olanını paylaş bizimle; hatalarını ve eksiklerini düzeltelim.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 2 Aralık 2020 #7 Algoritmayı sormuş arkadaş, kod verin dememiş ki dil soruyorsunuz? Metni bir stringe alın, for döngüsü ile stringin içindeki karakterleri sondan başlayarak yazdırabilirsiniz.
Algoritmayı sormuş arkadaş, kod verin dememiş ki dil soruyorsunuz? Metni bir stringe alın, for döngüsü ile stringin içindeki karakterleri sondan başlayarak yazdırabilirsiniz.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.315 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Aralık 2020 #8 Silinen üye dedi: Hangi dilde olacağını bizim mi tahmin etmemiz gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Algoritma Nedir? Akış şeması mı istiyorsunuz?
Silinen üye dedi: Hangi dilde olacağını bizim mi tahmin etmemiz gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Algoritma Nedir? Akış şeması mı istiyorsunuz?
O Open Editor Femtopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #9 Diller olmadan kod yazamazsınız.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.220 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2020 #10 Dil söylememişsiniz, ben de kafama Python estiği için ona göre yazayım o zaman. Python:Panoya kopyala girdi = input("Ters çevrilecek kelimeyi giriniz: ") girdi = str(girdi) print(girdi[::-1])
Dil söylememişsiniz, ben de kafama Python estiği için ona göre yazayım o zaman. Python:Panoya kopyala girdi = input("Ters çevrilecek kelimeyi giriniz: ") girdi = str(girdi) print(girdi[::-1])