R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Selam ben çok fazla program yazan biriyim bu aralar az uyuyorum okulda basit algoritma sorularını bile çözemiyorum önceden cozuyordum basit bir şekilde sizce neden böyle bir durum olustu uykusuzluktan olabilir mi sizce.
Selam ben çok fazla program yazan biriyim bu aralar az uyuyorum okulda basit algoritma sorularını bile çözemiyorum önceden cozuyordum basit bir şekilde sizce neden böyle bir durum olustu uykusuzluktan olabilir mi sizce.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.425 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #2 Uykusuz olduğunuz için muhtemelen. Önceden yapabiliyordum demişsiniz.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 23 Aralık 2022 #3 Çok fazla program yazan biri zaten algoritmayı adı gibi biliyor olmalı. Uykusuzluk yapabilir dediğiniz gibi. Uykunuza dikkat edin.
Çok fazla program yazan biri zaten algoritmayı adı gibi biliyor olmalı. Uykusuzluk yapabilir dediğiniz gibi. Uykunuza dikkat edin.