BixibeeZy Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Arkadaşlar AliExpress güvenilir mi? Alışveriş yapanlar neler aldılar ve doğru geldi mi? Hangi kargo ile geliyor? Tahmini kaç günde geliyor? Ben masatenisi tişörtü almak istiyorum ve sadece yurt dışında var bu modeller. 24.73AU $ 19% OFF|Masa tenisi erkek ve kadın T shirt Åort masa tenisi eÄitim gömlek hızlı kuru malzeme nefes ıÅık emici ter| | - AliExpress bunun gibi.
Arkadaşlar AliExpress güvenilir mi? Alışveriş yapanlar neler aldılar ve doğru geldi mi? Hangi kargo ile geliyor? Tahmini kaç günde geliyor? Ben masatenisi tişörtü almak istiyorum ve sadece yurt dışında var bu modeller. 24.73AU $ 19% OFF|Masa tenisi erkek ve kadın T shirt Åort masa tenisi eÄitim gömlek hızlı kuru malzeme nefes ıÅık emici ter| | - AliExpress bunun gibi.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mart 2024 #2 Aliexpress güvenilir. Daha önce ram, TV box ve ekran kartı fanı aldım. PTT kargo ile geliyor. Attığınız satıcı bana güvenilir gelmedi ama.
Aliexpress güvenilir. Daha önce ram, TV box ve ekran kartı fanı aldım. PTT kargo ile geliyor. Attığınız satıcı bana güvenilir gelmedi ama.
BixibeeZy Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 517298 dedi: Aliexpress güvenilir. Daha önce ram, TV box ve ekran kartı fanı aldım. PTT kargo ile geliyor. Attığınız satıcı bana güvenilir gelmedi ama. Genişletmek için tıkla... Nasıl anladınız güvenilir olup olmadığını bu satıcının ?
517298 dedi: Aliexpress güvenilir. Daha önce ram, TV box ve ekran kartı fanı aldım. PTT kargo ile geliyor. Attığınız satıcı bana güvenilir gelmedi ama. Genişletmek için tıkla... Nasıl anladınız güvenilir olup olmadığını bu satıcının ?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.821 Çözümler 8 5 Mart 2024 #4 Güvenilirdir fakat satıcılar için aynı şeyi söyleyemem.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mart 2024 #5 BixibeeZy dedi: Nasıl anladınız güvenilir olup olmadığını bu satıcının ? Genişletmek için tıkla... Ürünleri çok az satmış. Yorum ve incelemesi yok.
BixibeeZy dedi: Nasıl anladınız güvenilir olup olmadığını bu satıcının ? Genişletmek için tıkla... Ürünleri çok az satmış. Yorum ve incelemesi yok.
BixibeeZy Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #6 517298 dedi: Ürünleri çok az satmış. Yorum ve incelemesi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu formalar pek satılmıyor. Ben bu tarz şekilli formalar alıp baskı yaptıracağım üstüne. Peki bakabilir misin böyle ürünler satan güvenilir satıcılar? Da zaten 100 150 TL dolandırılmak koymaz bana.
517298 dedi: Ürünleri çok az satmış. Yorum ve incelemesi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu formalar pek satılmıyor. Ben bu tarz şekilli formalar alıp baskı yaptıracağım üstüne. Peki bakabilir misin böyle ürünler satan güvenilir satıcılar? Da zaten 100 150 TL dolandırılmak koymaz bana.