TolgAres Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 8 26 Kasım 2019 #1 Ali Express'den GTX750 Ti ekran kartı aldım. Kargo takibinde öğe İstanbul'a geldi yazıyor. (Item arrived to İstanbul ). Benim çözemedigim şey ekran kartı gümrüğe takıldı mı takılmadı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2019
Ali Express'den GTX750 Ti ekran kartı aldım. Kargo takibinde öğe İstanbul'a geldi yazıyor. (Item arrived to İstanbul ). Benim çözemedigim şey ekran kartı gümrüğe takıldı mı takılmadı mı?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Kasım 2019 #2 Her üründen bundan sonra vergi alınıyor. Takılmama gibi bir durum yok. Çıkan gümrük vergisi kadar kargo gelince ödeme yapmanız lazım.
Her üründen bundan sonra vergi alınıyor. Takılmama gibi bir durum yok. Çıkan gümrük vergisi kadar kargo gelince ödeme yapmanız lazım.
Geralt34 Centipat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 109 27 Kasım 2019 #3 TolgAres dedi: Ali Express'den GTX750 Ti ekran kartı aldım. Kargo takibinde öğe İstanbul'a geldi yazıyor. (Item arrived to İstanbul ). Benim çözemedigim şey ekran kartı gümrüğe takıldı mı takılmadı mı? Eki Görüntüle 464561 Genişletmek için tıkla... Dostum bende işlemci ve ram aldım 5 gündür item arrived to İstanbul yazıyor tahmini nezaman gelir sana geldimi ürün?
TolgAres dedi: Ali Express'den GTX750 Ti ekran kartı aldım. Kargo takibinde öğe İstanbul'a geldi yazıyor. (Item arrived to İstanbul ). Benim çözemedigim şey ekran kartı gümrüğe takıldı mı takılmadı mı? Eki Görüntüle 464561 Genişletmek için tıkla... Dostum bende işlemci ve ram aldım 5 gündür item arrived to İstanbul yazıyor tahmini nezaman gelir sana geldimi ürün?
TolgAres Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 8 28 Kasım 2019 #4 Hayır hala item arrived istanbul yazıyor Geralt34 dedi: Dostum bende işlemci ve ram aldım 5 gündür item arrived to İstanbul yazıyor tahmini nezaman gelir sana geldimi ürün? Genişletmek için tıkla... benim ekran kartım yarım saat önce istanbul ptt şubesine ulaşmış. Son düzenleme: 5 Aralık 2019
Hayır hala item arrived istanbul yazıyor Geralt34 dedi: Dostum bende işlemci ve ram aldım 5 gündür item arrived to İstanbul yazıyor tahmini nezaman gelir sana geldimi ürün? Genişletmek için tıkla... benim ekran kartım yarım saat önce istanbul ptt şubesine ulaşmış.