Ali Express siparişini başkası teslim alabilir mi?

EnesCemil

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Merhaba. Ben 15 yasındayim ve AliExpress'ten tornavida seti alacağım. İlk siparişim olduğu için çok uyguna geliyor. Ben kendi T.C. Numaram ile sipariş versem sıkıntı olur mu? Bir de ben siparişi babamın iş yerine vereceğim oradan da bazen babam bazen de orada kim müsaitse alıyor. Yani kargoyu benden başkasına teslim ederler mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmaz. Birazda getiren kargo şirketiyle alakalı bir durum ama genelde sorun olmuyor bırakıp gidiyorlar.

Sıkıntı olmaz. Biraz da getiren kargo şirketiyle alakalı bir durum ama genelde sorun olmuyor bırakıp gidiyorlar.

Merhaba PTT kargomu aldı kargomu bir yakınım teslim alacak ondan vergi ücreti isterler mi ınternette gördüm bazı kişilerden istemiş PTT Kargo neye göre istiyor ki biz zaten bunun ücretini Ali Express'ten ödedik bendende isterler mi acaba bir bilginiz var mı?

Ali express'ten ödediyseniz ücret çıkmaz ama Eğer gümrüğe takılırsa ücret yansır diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…