Ali Express üzerinden alınan 4TB SSD görünmemeye başladı

RONCEL

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 12GB OC İntelCore İ5 14400F Crucial 1TB P3 Plus NVMe M.2 SSD MSI PRO H610M-E DDR4 Crucial Pro 1x16GB DDR4-3200 XIGMATEK MASTER X II PRO SİYAH ODIN II 750W 80Plus
Meslek
Seramik, Fayans
SSD veya HDD modeli
Sata III SDD
AliExpress'ten aldığım 4TB SATA III SSD başta çalışıyor ve gözüküyordu ama birkaç test yaptıktan sonra SSD gözükmemeye başladı. Şu an sadece BIOS'ta gözüküyor. Ne yaparsam yapayım SSD'yi çevrimiçi hale getiremedim, başlatamadım. SSD çöp olmuş durumda. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

AliExpress'te zaten kodlama ile boyutu büyükmüş gibi yapıyorlar büyük ihtimalle 16 GB'lık bir disk yapabileceğiniz bir şey olacağını sanmıyorum bu tür şeyler AliExpress'ten alınmamalı alınacaksa bile yüksek değerlendirmeli yerlerden alınmalı.

Disk yönetiminden harf atamayı dene.

Ama söylediğim gibi başta her şey normaldi Steam'den oyun indirmeye başladım 40GB yüklenmişti bile ama testlerini yaparken bir sorun çıktı ve bir daha gözükmedi.

Ama söylediğim gibi başta her şey normaldi Steam'den oyun indirmeye başladım 40GB yüklenmişti bile ama testlerini yaparken bir sorun çıktı ve bir daha gözükmedi.

Demek ki kapasite 40gbmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…