PC den anlayan
Hectopat
Daha fazla
Hocam bu %60 vergi olayından önce bayağı ucuza geliyordu AliExpress'ten işlemciler, ancak şimdi Türkiye'den almak daha mantıklı gibi.
Hocam daha geçen i5 3230M işlemcisini kargo dahil 300'e aldım Sahibinden üzerinden. Sizin laptopta 2. nesil işlemci varsa 3. nesil de takabilirsiniz yüksek ihtimal, çünkü soketleri aynı. Ancak AliExpress'ten de getirebilirsiniz tabii.Sarı siteden satan 1 kişi var 1000 TL diyor, yurt dışından normalde 370 küsur vergi ile birlikte 650 ere geliyor. Türkiye'de satan başka yeer yok ama.
hocam daha geçen dolapta gördüm uygun fiyata veriyorlar oradan bakabilirsinizSarı siteden satan 1 kişi var 1000 TL diyor, yurt dışından normalde 370 küsur vergi ile birlikte 650 ere geliyor. Türkiye'de satan başka yeer yok ama.
Hocam daha geçen i5 3230M işlemcisini kargo dahil 300'e aldım sahibinden üzerinden. Sizin laptopta 2. nesil işlemci varsa 3. nesil de takabilirsiniz yüksek ihtimal, çünkü soketleri aynı. Ancak AliExpress'ten de getirebilirsiniz tabii.
Hocam laptopunun tam modeli ne?Ya sen bilebilir misin acaba hangi işlemciler takıailir diye ben araştırdım tam bulamadım neye bakacağıma, sadece laptop modelini YouTube'a yazdım başka işlemci değiştirenlere, orada gördüm en fazla i7 2620M yazıyordu videoda, yani şöyle diyeyim isterse 4. 5. nesil olsun tabii ki de hangisi en iyisi ise hangisi en performanslı ise onu isterim seninde bildiğin gibi ancak tani anak arta uyumlu mu, ne bileyim dediğin gibi soketler uyumludur 3. nesil ile dedin. HP laptop g6, Hewlett-Packard, F. 15 BIOS, böyle işte acaba dediğin gibi 3. nesil işlemciler olabilir mi?
Hocam laptopunun tam modeli ne?
2 ve 3. nesil işlemciler aynı soketi kullanıyor (rpga988b) bu sebeple de BIOS'un da destekliyorsa 3. nesil de takabilirsiniz. Laptop modelini yaz ben senin için kontrol edeyim.
Ayrıca yüksek ihtimalle destekliyor çünkü başka bir HP Pavilion G6 modeli i5 3. nesil ile piyasaya sürülmüş.
HP Pavilion g6-2204et Notebook - HP Pavilion g6-2204et Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
HP Pavilion g6-2204et Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
serial number mı product number mı söyliyimHocam laptopunun tam modeli ne?
2 ve 3. nesil işlemciler aynı soketi kullanıyor (rPGA988b) bu sebeple de BIOS'un da destekliyorsa 3. nesil de takabilirsiniz. Laptop modelini yaz ben senin için kontrol edeyim.
Ayrıca yüksek ihtimalle destekliyor çünkü başka bir HP Pavilion G6 modeli i5 3. nesil ile piyasaya sürülmüş.
HP Pavilion g6-2204et Notebook - HP Pavilion g6-2204et Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
HP Pavilion g6-2204et Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
Hocam açıkçası HP marka laptoplara çok da aşina değilim ne yalan söyleyimKusura bakmamodeline nereden bakacağım bildiğim bu işte g6, BIOS'tan ürün numarasından anlaşılır mı, o zmaan kapatım BIOS'tan bakıp geleyim hemen.
Product number.Kusura bakmamodeline nereden bakacağım bildiğim bu işte g6, BIOS'tan ürün numarasından anlaşılır mı, o zmaan kapatım BIOS'tan bakıp geleyim hemen.
serial number mı product number mı söyliyim
Hocam açıkçası HP marka laptoplara çok da aşina değilim ne yalan söyleyim
Ancak piyasada Intel işlemcili HP Pavilion G6'lara baktığımda 3. nesil işlemcili olanları da var. G6 serisi tahminimce aynı anakartı kullanıyordur, bu sebeple de uyumlu olacağını düşünüyorum.
Yine de CPU-Z indirip CPU ve meinboard sekmesinin fotoğrafını atabilir misin?
Product number.