Ali Express'ten i5-2540M işlemci alınır mı?

Ben masa üsünü kurdum oldu, aslında bunada rahatça olması lazım eski model ya, neyse bakalım bir denetim ben dönerim yine size.

2 tanesi uyuyorsa hangisi daha güncelse onu kur bence. Eğer bir sorun yaratacak olsa bence yine desteklemiyor derdi.

Attığın linklerden 2. ve 3. olan çalıştı sadece, 2. olan 60864 olan ve ilk ekranda F66 ya güncelleme olduğunu söylüyor. Ve ilerle değince insyde ekranı geliyor orada ne yapacağım bilmiyorum.

2 tanesi uyuyorsa hangisi daha güncelse onu kur bence. Eğer bir sorun yaratacak olsa bence yine desteklemiyor derdi.

Diğer kinde ise, F27 diyor güncelleme için ve ilerle değince bu cihazşla uyumlu değil diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    76,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    19,1 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    19,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    15,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
F66'ya güncelleyin hocam o zaman.

yuh f15 ten 27 neyse de 66 zarar olur mu ya açılmazsaaa
Hmm, o zaman F27'ye güncelle, sonra işlemci gelince takarsın eğer çalışmazsa F66 yaparız. En iyi yol bu olacak sanırım.

F66'yı denesen?

Onu yapayım da, attıpım ekrandaki gibi insyd gibi bir şey çıkıyor oradan verion ID bir şeyler yapıyorsun onlara ne gireceğim bilnmiyorum.

F66'yı denesen?

Hocam gördüğünüz gibi BIOS'u F66 ya yükselttim sorunsuz. Tarihide 203 oldu. Sıkıntı kalmadı BIOS tarafından i işlemci geldi ama şehir dışındayım cuma deneyeceğim inşallah işlmeciyi takmayı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    3,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Çok güzel. Gelince denersiniz

F66'yı denesen?

Nasılsınız? Bende 3 gün sonra işte işlemciyi deneyeceğim, sıkıldım da, Win XP 32 bir ve 64 Bit'i kurdum denemeler yapıyorum. Ekran kartı driverlar vs. yükledim, bir seste sorun var, driver yükleniyor sıkıntı yok ama ses çıkmıyor cihazdan. Ama kablolu kulaklık takınca ses geliyor. İşte başka OS olarak Vista kurdum aynı şekilde sıkınısı çalışıyor. Driver desteği bayağı önemli. Next mission Win XP'den Windows 10'a kadar kepsini multiple boot olacak şekilde yapmak.

Çok güzel. Gelince denersiniz

Hocam işlemci şimdi elime geçti, hemen şimdi açıp takmayı deneyeceğim, eski macunubıslak mendille silip, yenisini sürmek lazım, gönderen arkadaş, bir kağıdın içine macun koymuş öyle göndermiş kullan diye elimde yok macun başka, onu kullansam sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG-20250131-WA0004.jpeg
    107,6 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Elinde başka macun yoksa onu kullanabilirsin, güzel bir macun değilse bile hiç yoktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…