celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bir tane PlayStation 4 buldum alibaba üzerinden fiyatı 1890 TL gibi bir şeyydi sizce güvenilir mi? Bu ürün artık mevcut değildir. Bu ürün artık mevcut deÄildir. m.turkish.alibaba.com
Arkadaşlar bir tane PlayStation 4 buldum alibaba üzerinden fiyatı 1890 TL gibi bir şeyydi sizce güvenilir mi? Bu ürün artık mevcut değildir. Bu ürün artık mevcut deÄildir. m.turkish.alibaba.com
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #2 Gümrük ücretini vs. onlar mı karşılıyor?
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #3 EfeOzcann dedi: Gümrük ücretini vs. onlar mı karşılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır siz karşılıyorsunuz.
EfeOzcann dedi: Gümrük ücretini vs. onlar mı karşılıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır siz karşılıyorsunuz.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 26 Temmuz 2022 #4 Trendyol a ne kadar güveniyorsan AliBaba ya da o kadar güvenilir herhalde ama satıcıya bakman lazım gibi.
Trendyol a ne kadar güveniyorsan AliBaba ya da o kadar güvenilir herhalde ama satıcıya bakman lazım gibi.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #5 Volmestro dedi: Hayır siz karşılıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Belki o ücretlerle normal fiyata gelebilir çünkü kargo masrafları var.
Volmestro dedi: Hayır siz karşılıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Belki o ücretlerle normal fiyata gelebilir çünkü kargo masrafları var.
qrasvent Centipat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 Gümrük ücreti, vergisi ve benzeri şeyler ile Türkiye'den aldığınız paraya denk geliyor diye hatırlıyorum. Çok uzun sürebiliyor siparişin elinize ulaşması, gereği yok gibi.
Gümrük ücreti, vergisi ve benzeri şeyler ile Türkiye'den aldığınız paraya denk geliyor diye hatırlıyorum. Çok uzun sürebiliyor siparişin elinize ulaşması, gereği yok gibi.
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #7 celalfe dedi: Arkadaşlar bir tane PlayStation 4 buldum alibaba üzerinden fiyatı 1890 TL gibi bir şeyydi sizce güvenilir mi? Bu ürün artık mevcut değildir. Bu ürün artık mevcut deÄildir. m.turkish.alibaba.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir ama pahalıya patlar vergilerle ve gümrük ücretleriyle.
celalfe dedi: Arkadaşlar bir tane PlayStation 4 buldum alibaba üzerinden fiyatı 1890 TL gibi bir şeyydi sizce güvenilir mi? Bu ürün artık mevcut değildir. Bu ürün artık mevcut deÄildir. m.turkish.alibaba.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir ama pahalıya patlar vergilerle ve gümrük ücretleriyle.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #8 celalfe dedi: Arkadaşlar bir tane PlayStation 4 buldum alibaba üzerinden fiyatı 1890 TL gibi bir şeyydi sizce güvenilir mi? Bu ürün artık mevcut değildir. Bu ürün artık mevcut deÄildir. m.turkish.alibaba.com Genişletmek için tıkla... Gümrüğü ödemeye hazırsanız güvenilir.
celalfe dedi: Arkadaşlar bir tane PlayStation 4 buldum alibaba üzerinden fiyatı 1890 TL gibi bir şeyydi sizce güvenilir mi? Bu ürün artık mevcut değildir. Bu ürün artık mevcut deÄildir. m.turkish.alibaba.com Genişletmek için tıkla... Gümrüğü ödemeye hazırsanız güvenilir.