Sipariş verdim sonra vazgeçtim neden olarak satışları kredi kartıyla yapamamam yani hesabımıza atın diyolar parayı bizde size ürünü gönderelim.Ama ne gönderecekleri belli değil dışı msi içi pentium 2 olabilir sonra paranı alamazsın.Alibaba.comda müşteri temsilcisiyle görüştüm,bizim site üzerinden alışveriş yapmanız daha iyi olur dedi,yani ürün gelir beğenmezsen onay vermezsen geri gönderip paranı alabilirsn.Ama bunların yaptığı üçkağıtçılık gibi güvenemedim.Ve kendilerine yazdım ben size güvenmiyorum sahte gönderme ihtimaliniz yüksek Bana nasıl güven verebilirsiniz Neden ödemeleri alibaba üzerinden almıyorsunuz diye,Eğerki bana güven verir ve orjinal olduğunu ispatlarsınız ben ayda 20 ürün alabilirim,cevabını sizlerle paylaşabilirim.Bitane demo ürün gönderin yığınla adam bulurum size
Yığınla adam technopattan çıkar zaten
bende o güvenceyi alsam zaten bende yığınla adam bulurum bile değil hepsi hazırda bekliyor
ama site üzerinden satanlarda var isterseniz link atayım.
Bir kişi ürünü alıpta yorum yapan yokki bütün gt80 ler aynı fotoğraf,Çin kopya işinde dünyada tek olduğu için ve mailime cvp vermedkleri için güvenemedim.Baktğnz linkleri atarmsn,Yokmu cesaret eden
Alan olmadimi 2 yildir arkadaslar...
..bir sitede maille 1500 dolara buldum..
..ehh rakam makul hem onlara hem bize..hemde belki urun ayni gelir her halde...
..urun ..msi gt83vr titan sli 212 modelidir