Baybarsz Hectopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 62 4 Kasım 2019 #11 XanthiN dedi: Ne almıştınız kaç paraya almıştınız? Sitenin müşteri hizmetlerine yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Mi 9 1800 TL ortalama Berkay İçöz dedi: Çok çok geçmiş olsun. İnternet'ten alışveriş yapma isteği gidiyor insanın. Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim. Aynen adamı bezdiriyorlar
XanthiN dedi: Ne almıştınız kaç paraya almıştınız? Sitenin müşteri hizmetlerine yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Mi 9 1800 TL ortalama Berkay İçöz dedi: Çok çok geçmiş olsun. İnternet'ten alışveriş yapma isteği gidiyor insanın. Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim. Aynen adamı bezdiriyorlar
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 4 Kasım 2019 #13 Silinen üye dedi: Alibaba Aliexpress ile bir değil mi? Eki Görüntüle 455925 Genişletmek için tıkla... Evet.
Silinen üye dedi: Alibaba Aliexpress ile bir değil mi? Eki Görüntüle 455925 Genişletmek için tıkla... Evet.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 4 Kasım 2019 #14 CanerX dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aliexpress'ten 5k+ alışveriş yaptım bir problem yaşamadım. Alibaba'da problemi çözecektir bence.
CanerX dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Aliexpress'ten 5k+ alışveriş yaptım bir problem yaşamadım. Alibaba'da problemi çözecektir bence.
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 4 Kasım 2019 #15 Silinen üye dedi: Aliexpress'ten 5k+ alışveriş yaptım bir problem yaşamadım. Alibaba'da problemi çözecektir bence. Genişletmek için tıkla... PTT ile kanka olduk diyorsunuz
Silinen üye dedi: Aliexpress'ten 5k+ alışveriş yaptım bir problem yaşamadım. Alibaba'da problemi çözecektir bence. Genişletmek için tıkla... PTT ile kanka olduk diyorsunuz
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 4 Kasım 2019 #16 Lostt dedi: PTT ile kanka olduk diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hiç sorma. kapıya gelen kargocu beni görmekten sıkıldı. Yine mi bu a**, diye bakıyor bana.
Lostt dedi: PTT ile kanka olduk diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hiç sorma. kapıya gelen kargocu beni görmekten sıkıldı. Yine mi bu a**, diye bakıyor bana.
M mimario Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 775 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Kasım 2019 #17 Alibaba dünyanın en büyük firmalarından biri. Bir mağaza açmak için çok fazla emek ve evrak verdik. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Alibaba dünyanın en büyük firmalarından biri. Bir mağaza açmak için çok fazla emek ve evrak verdik. Sorun çıkacağını sanmıyorum.