Alibaba.com'dan Sandisk Cruzer Blade SDCZ50 8GB USB Bellek Almak

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar;

Konu başlığında belirttiğim gibi, Alibaba.com üzerinden ürün satın almak istiyorum. Alacağım ürün Sandisk Cruzer Blade SDCZ50 8GB flash bellek. Sitede bu ürünü satan satıcı buldum. Kendisi Gold ünvanlı, ayrıca şirket profili kısmında yerinde kontrol diye bir alan var. Bu kısımda da ;
''Sağlayıcının şirket binası işlemlerin yürütüldüğünü teyit etmek amacıyla Alibaba.com personeli tarafından kontrol edilmiştir. Üçüncü parti doğrulaması sağlayıcının yasal durumunu onaylamıştır. " gibi bir yazı da çıkıyor. Buradan anladığım kadarı ile satıcı güvenilir gibi gözüküyor. Alacağım ürün birim fiyatı 3,70 TL asgari 100 adet sipariş edebilirsiniz diyor bu da toplamda 370 TL yapıyor.Burada sizlere 2 sorum var;

1 - Aliexpress.com' da ödeme butonu var, burada yok. Ödemeyi nasıl gerçekleştireceğim ?

2 - Olay sadece ürün almakla kalmıyormuş bir de gümrük davası varmış bu işin, ürünler gümrüğe takılır mı ?

Not : Ürünleri şirket adına da getirtebilirim şahış adına da.(Fark ediyor mu bilmiyorum.)

Not : Satıcının sitedeki linkini de buraya ekliyorum : gruplandırılmamış , gruplandırılmamış , SanDisk USB sürücüler , - JIMPOWER TRADING LIMITED - http://turkish.alibaba.com

Teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
1-alibaba.com , aliexpress'in toptan hali. O yüzden olduğunu düşünüyorum.
2-Ürünleriniz 75 Euro'yu geçmediği sürece gümrüğe takılmaz.
Birde oradan USB Bellek,HDD,SSD gibi parçalar almanızı önermem. Biraz sıkıntılı olduğunu duydum. İnternetten de araştırabilirsiniz.

Alibaba'daki ürünlerin %99'u replika, 8 gb diye alacağın flash, programlar aracılığıyla 8 gb gibi gösterilen 8 mb bir flash çıkabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…