Hacı bulut Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Elime ulaşmadı onayla diyor. Nasıl olacak bu olay? Dosya Ekleri IMG_20241203_163024.jpg 113,3 KB · Görüntüleme: 44
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 734 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Hacı bulut dedi: Elime ulaşmadı onayla diyor. Nasıl olacak bu olay? Genişletmek için tıkla... Hocam adresiniz gözüküyor ne olur ne olmaz düzenleyin fotoyu.
Hacı bulut dedi: Elime ulaşmadı onayla diyor. Nasıl olacak bu olay? Genişletmek için tıkla... Hocam adresiniz gözüküyor ne olur ne olmaz düzenleyin fotoyu.
padden Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 527 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-sn0011nt Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 Hacı bulut dedi: Elime ulaşmadı onayla diyor. Nasıl olacak bu olay? Genişletmek için tıkla... Hocam numaranız adresiniz her şeyiniz belli düzeltin bence.
Hacı bulut dedi: Elime ulaşmadı onayla diyor. Nasıl olacak bu olay? Genişletmek için tıkla... Hocam numaranız adresiniz her şeyiniz belli düzeltin bence.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.585 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 Kargo geldikten sonra onaylayacaksınız. Şuan dağıtımda veya kargo şubesindedir muhtemelen.
Hacı bulut Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 trapcx dedi: Hocam adresiniz gözüküyor ne olur ne olmaz düzenleyin fotoyu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben kırpmıştım fakat hata olmuş. Erenbeys61 dedi: Kargo geldikten sonra onaylayacaksınız. Şu an dağıtımda veya kargo şubesindedir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tahmini ne zaman gelir deneyiminiz varsa aktarır mısınız?
trapcx dedi: Hocam adresiniz gözüküyor ne olur ne olmaz düzenleyin fotoyu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben kırpmıştım fakat hata olmuş. Erenbeys61 dedi: Kargo geldikten sonra onaylayacaksınız. Şu an dağıtımda veya kargo şubesindedir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tahmini ne zaman gelir deneyiminiz varsa aktarır mısınız?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.585 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #6 Hacı bulut dedi: Teşekkür ederim ben kırpmıştım fakat hata olmuş. Tahmini ne zaman gelir deneyiminiz varsa aktarır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hiç Alibaba'dan sipariş vermedim kargo firmasına göre gelme süresi değişir.
Hacı bulut dedi: Teşekkür ederim ben kırpmıştım fakat hata olmuş. Tahmini ne zaman gelir deneyiminiz varsa aktarır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hiç Alibaba'dan sipariş vermedim kargo firmasına göre gelme süresi değişir.
Hacı bulut Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #7 Erenbeys61 dedi: Hiç Alibaba'dan sipariş vermedim kargo firmasına göre gelme süresi değişir. Genişletmek için tıkla... Express yazıyor firmada.
Erenbeys61 dedi: Hiç Alibaba'dan sipariş vermedim kargo firmasına göre gelme süresi değişir. Genişletmek için tıkla... Express yazıyor firmada.