esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #1 Ali babadan sipariş verdim kargo takip nasıl yapacağım. https://www.yw56.com.cn/webfile/新闻中心/ bu linkteki site Çince. Nereden bakacağımı anlamadım.
Ali babadan sipariş verdim kargo takip nasıl yapacağım. https://www.yw56.com.cn/webfile/新闻中心/ bu linkteki site Çince. Nereden bakacağımı anlamadım.
Çözüm 2 2 201189 6 Aralık 2021 Bahsettiğiniz sitede takip kısmı şu olması lazım. Sağ yukarıda en seçeneği ile dili İngilizceye çevirebilirsiniz. Takip Link
Bahsettiğiniz sitede takip kısmı şu olması lazım. Sağ yukarıda en seçeneği ile dili İngilizceye çevirebilirsiniz. Takip Link
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #2 Hocam kargo teslim alındıysa kargo firması tarafından mail adresine bi adet kargo takip numarası göndermiş olmaları lazım. Oradan bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Hocam kargo teslim alındıysa kargo firması tarafından mail adresine bi adet kargo takip numarası göndermiş olmaları lazım. Oradan bakabilirsin.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.455 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #3 PARSEL TAKİP - Paket Takibi ve Sevkiyat Teslimi | SHIP24 dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #4 Kutaysadf dedi: Hocam kargo teslim alındıysa kargo firması tarafından mail adresine bi adet kargo takip numarası göndermiş olmaları lazım. Oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana alibaba dan geldi kargo firmasından değil .Order code kargo takip kodu değilmi Artı 0 Eksi
Kutaysadf dedi: Hocam kargo teslim alındıysa kargo firması tarafından mail adresine bi adet kargo takip numarası göndermiş olmaları lazım. Oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana alibaba dan geldi kargo firmasından değil .Order code kargo takip kodu değilmi
2 201189 Kilopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 6 Aralık 2021 #5 Bahsettiğiniz sitede takip kısmı şu olması lazım. Sağ yukarıda en seçeneği ile dili İngilizceye çevirebilirsiniz. Takip Link Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Bahsettiğiniz sitede takip kısmı şu olması lazım. Sağ yukarıda en seçeneği ile dili İngilizceye çevirebilirsiniz. Takip Link
KS KS esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #6 201189 dedi: Bahsettiğiniz sitede takip kısmı şu olması lazım. Sağ yukarıda en seçeneği ile dili İngilizceye çevirebilirsiniz. Takip Link Genişletmek için tıkla... eyw kargoya verilmemiş galiba Artı 0 Eksi
201189 dedi: Bahsettiğiniz sitede takip kısmı şu olması lazım. Sağ yukarıda en seçeneği ile dili İngilizceye çevirebilirsiniz. Takip Link Genişletmek için tıkla... eyw kargoya verilmemiş galiba