tuzlu erik Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Ali babadan toplam 34,67 dolar değerinde DT28 night vision kamerası aldım ama aklıma sorular takıldı ürün elime direk ulaşır mı yoksa gümrüğe takılma gibi sıkıntılarla karşılaşıp gidip almak zorunda kalır mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Ali babadan toplam 34,67 dolar değerinde DT28 night vision kamerası aldım ama aklıma sorular takıldı ürün elime direk ulaşır mı yoksa gümrüğe takılma gibi sıkıntılarla karşılaşıp gidip almak zorunda kalır mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.563 Makaleler 4 Çözümler 55 15 Ağustos 2024 #2 Tutar 30 €'yu geçtiği için ticari alıma girer ve ekstra gümrükleme gerekir. Tahmini gümrük müşavir masrafları 2000 TL civarı çıkar. Son düzenleme: 15 Ağustos 2024
Tutar 30 €'yu geçtiği için ticari alıma girer ve ekstra gümrükleme gerekir. Tahmini gümrük müşavir masrafları 2000 TL civarı çıkar.
tuzlu erik Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 revivality dedi: Tutar 30 €'yu geçtiği için ticari alıma girer ve ekstra gümrükleme gerekir. Tahmini gümrük müşavir masrafları 2000 TL civarı çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlarla uğraşabilecek herhangi bir zamanım yok para iadesi talep etsem ürün satıcıya gönderilir mi yoksa gene alıp benim mi kargolamam lazım.
revivality dedi: Tutar 30 €'yu geçtiği için ticari alıma girer ve ekstra gümrükleme gerekir. Tahmini gümrük müşavir masrafları 2000 TL civarı çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlarla uğraşabilecek herhangi bir zamanım yok para iadesi talep etsem ürün satıcıya gönderilir mi yoksa gene alıp benim mi kargolamam lazım.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.563 Makaleler 4 Çözümler 55 16 Ağustos 2024 #4 tuzlu erik dedi: Hocam bunlarla uğraşabilecek herhangi bir zamanım yok para iadesi talep etsem ürün satıcıya gönderilir mi yoksa gene alıp benim mi kargolamam lazım. Genişletmek için tıkla... Alibaba'nın iade politikasını hiç bilmiyorum. Orayla iletişime geçip bilgi alırsan daha sağlıklı olur.
tuzlu erik dedi: Hocam bunlarla uğraşabilecek herhangi bir zamanım yok para iadesi talep etsem ürün satıcıya gönderilir mi yoksa gene alıp benim mi kargolamam lazım. Genişletmek için tıkla... Alibaba'nın iade politikasını hiç bilmiyorum. Orayla iletişime geçip bilgi alırsan daha sağlıklı olur.