H Hüseyyinn Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 29 10 Ocak 2025 #1 Alibaba'dan bilgisayar kasası alınır mı? Pembe bilgisayar kasası almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok. Bir yerde var orada da fiyatı 12 bin. Maksimum vereceğim para 5 bin kasa için. Alibaba sitesinden bu kasayı alırsam: Oem Temperli Cam Pembe Atx Bilgisayar Oyun Kasası Pc Oyun Kabine Bilgisayar Kasası Ve Kuleleri Masaüstü Åasi - Buy Computer Case And Towers pc Cases Gaming gaming Pc Tower Case Product on Alibaba.com vergi dahil 2 bine vesaire geliyor. Sizce alınır mı? Daha önce aldıysanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Artı olarak pembe ATX bilgisayar kasası önerilerinizi belirttiğim fiyat bandında bekliyorum. Paylaşırsanız, sevinirim.
Alibaba'dan bilgisayar kasası alınır mı? Pembe bilgisayar kasası almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok. Bir yerde var orada da fiyatı 12 bin. Maksimum vereceğim para 5 bin kasa için. Alibaba sitesinden bu kasayı alırsam: Oem Temperli Cam Pembe Atx Bilgisayar Oyun Kasası Pc Oyun Kabine Bilgisayar Kasası Ve Kuleleri Masaüstü Åasi - Buy Computer Case And Towers pc Cases Gaming gaming Pc Tower Case Product on Alibaba.com vergi dahil 2 bine vesaire geliyor. Sizce alınır mı? Daha önce aldıysanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Artı olarak pembe ATX bilgisayar kasası önerilerinizi belirttiğim fiyat bandında bekliyorum. Paylaşırsanız, sevinirim.
myedyz Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 350 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #2 Hüseyyinn dedi: Alibaba'dan bilgisayar kasası alınır mı? Pembe bilgisayar kasası almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok. Bir yerde var orada da fiyatı 12 bin. Maksimum vereceğim para 5 bin kasa için. Alibaba sitesinden bu kasayı alırsam: Oem Temperli Cam Pembe Atx Bilgisayar Oyun Kasası Pc Oyun Kabine Bilgisayar Kasası Ve Kuleleri Masaüstü Åasi - Buy Computer Case And Towers pc Cases Gaming gaming Pc Tower Case Product on Alibaba.com vergi dahil 2 bine vesaire geliyor. Sizce alınır mı? Daha önce aldıysanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Artı olarak pembe ATX bilgisayar kasası önerilerinizi belirttiğim fiyat bandında bekliyorum. Paylaşırsanız, sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gümrükte sorun yaşar pembe kasa bulman çok zor ben olsam beyaz alıp pembeye boyardim
Hüseyyinn dedi: Alibaba'dan bilgisayar kasası alınır mı? Pembe bilgisayar kasası almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok. Bir yerde var orada da fiyatı 12 bin. Maksimum vereceğim para 5 bin kasa için. Alibaba sitesinden bu kasayı alırsam: Oem Temperli Cam Pembe Atx Bilgisayar Oyun Kasası Pc Oyun Kabine Bilgisayar Kasası Ve Kuleleri Masaüstü Åasi - Buy Computer Case And Towers pc Cases Gaming gaming Pc Tower Case Product on Alibaba.com vergi dahil 2 bine vesaire geliyor. Sizce alınır mı? Daha önce aldıysanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Artı olarak pembe ATX bilgisayar kasası önerilerinizi belirttiğim fiyat bandında bekliyorum. Paylaşırsanız, sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gümrükte sorun yaşar pembe kasa bulman çok zor ben olsam beyaz alıp pembeye boyardim
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 Kasayı alıp boyamanız daha mantıklı gümrükte ekstra masraf çıkacağı kesin. İyi bir boya ile istediğin tonda boyarsın.
Kasayı alıp boyamanız daha mantıklı gümrükte ekstra masraf çıkacağı kesin. İyi bir boya ile istediğin tonda boyarsın.
H Hüseyyinn Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 29 10 Ocak 2025 #4 Nasıl boyayabilirim? Bir bilgisayarcı vesaire ücret karşılığı boyar mı? Daha kötü olur diye korkuyorum. myedyz dedi: Gümrükte sorun yaşar pembe kasa bulman çok zor ben olsam beyaz alıp pembeye boyardim Genişletmek için tıkla... BeyazAslan dedi: Kasayı alıp boyamanız daha mantıklı gümrükte ekstra masraf çıkacağı kesin. İyi bir boya ile istediğin tonda boyarsın. Genişletmek için tıkla...
Nasıl boyayabilirim? Bir bilgisayarcı vesaire ücret karşılığı boyar mı? Daha kötü olur diye korkuyorum. myedyz dedi: Gümrükte sorun yaşar pembe kasa bulman çok zor ben olsam beyaz alıp pembeye boyardim Genişletmek için tıkla... BeyazAslan dedi: Kasayı alıp boyamanız daha mantıklı gümrükte ekstra masraf çıkacağı kesin. İyi bir boya ile istediğin tonda boyarsın. Genişletmek için tıkla...
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #5 Hüseyyinn dedi: Nasıl boyayabilirim? Bir bilgisayarcı vesaire ücret karşılığı boyar mı? Daha kötü olur diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Plastik ya da metal boyalar var sprey ile kendin fıs fıs boyarsın ya da örnek bir araba boyacısı ile de gidip ücreti karşılı fıs fıs boyatırsın. Bazı bilgisayar toplayıcıları yarışmalar için kendileri de böyle alıp boya ile renklendiriyor.
Hüseyyinn dedi: Nasıl boyayabilirim? Bir bilgisayarcı vesaire ücret karşılığı boyar mı? Daha kötü olur diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Plastik ya da metal boyalar var sprey ile kendin fıs fıs boyarsın ya da örnek bir araba boyacısı ile de gidip ücreti karşılı fıs fıs boyatırsın. Bazı bilgisayar toplayıcıları yarışmalar için kendileri de böyle alıp boya ile renklendiriyor.