bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Cümleten selamünaleyküm. Alibaba'dan ekran kartı almak mantıklı mıdır? Tecrübesive bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Cümleten selamünaleyküm. Alibaba'dan ekran kartı almak mantıklı mıdır? Tecrübesive bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #2 Ali baba tekli satış yapmıyor diye biliyorum. Aleyküm selam.
bsavasy Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 Yang Mills dedi: Ali baba tekli satış yapmıyor diye biliyorum. Aleykümselam. Genişletmek için tıkla... Satıcıdan satıcıya farklılık gösteriyor. Tekli, 2'li 5'li. Vb satışlar var.
Yang Mills dedi: Ali baba tekli satış yapmıyor diye biliyorum. Aleykümselam. Genişletmek için tıkla... Satıcıdan satıcıya farklılık gösteriyor. Tekli, 2'li 5'li. Vb satışlar var.