Alıcıya nasıl güven verilir?

tavukekmek

Kilopat
Katılım
10 Nisan 2016
Mesajlar
406
Çözümler
3
İnternet üzerinden bir kişiye oyun CD Key'i satıcam fakat nasıl güven sağlayacağımı bilmiyorum. Key'i önce vereyim desem ben ona nasıl güveneceğim?
 
Gittigidiyor üzerinden Crysis serisini key olarak almıştım. Parayı yolluyorum Gittigidiyor sisteminde para duruyor karşı taraf bana CD keyi gönderiyor. Ben onaylarsam para satıcıya gönderiliyor tabii burada Gittigidiyor komisyonu ne kadar bilmiyorum. Ben alıcı olarak bu sisteme güvenip key satın almıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet üzerinden bir kişiye oyun CD Key'i satıcam fakat nasıl güven sağlayacağımı bilmiyorum. Key'i önce vereyim desem ben ona nasıl güveneceğim?

İtemci diye bir site vardi metin2 oynarken çarımı ve itemlerimi o site üzerinden satiyordum. Fazla komisyon alıyorlar ama güvence sağlanıyordu. Alıcı ilanını çekiyor para sitenin havuzuna düşüyor sonra keyi veriyorsun senin hesabına komisyonu çekilmiş şekilde geliyor.
 
gittigidiyor üzerinden Crysis serisini key olarak almıştım parayı yolluyorum gittigidiyor sisteminde para duruyor karşı taraf bana CD keyi gönderiyor ben onaylarsam para satıcıya gönderiliyor tabi burada gittigidiyor komisyonu ne kadar bilmiyorum ben alıcı olarak bu sisteme güvenip key satın almıştım
Sahibinden.com üzerinden satamayınca gittigidiyor.com'dan cd key satabileceğim hiç aklıma gelmemişti ilanı koydum teşekkür ederim.
 
Sahibinden üzerinden yapılan satışlarda aslında alıcı daha çok sorun yaşayabiliyor. Yani sonuçta sen satıcısın. Önce parayı yatırmasını isteyebilirsin ki çoğunluk alış-veriş zaten bu şekilde yapılıyor. Yani alıcı asıl sıkıntılı taraf oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı