D Doruk_YmN Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Soru yukarıda yazdığı gibidir, sizce almaya değer mi almak gerekli mi? Hazır indirimde hepsi ona göre alacağım. Şimdiden teşekkürler.
Soru yukarıda yazdığı gibidir, sizce almaya değer mi almak gerekli mi? Hazır indirimde hepsi ona göre alacağım. Şimdiden teşekkürler.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.181 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 27 Nisan 2024 #2 Çok gerekli değiller, fakat oyunu beğendiyseniz devam ettirmek açısından denenebilir, geneli iyi yorumlanmış.
Çok gerekli değiller, fakat oyunu beğendiyseniz devam ettirmek açısından denenebilir, geneli iyi yorumlanmış.
D Doruk_YmN Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 CS Relboron dedi: Çok gerekli değiller, fakat oyunu beğendiyseniz devam ettirmek açısından denenebilir, geneli iyi yorumlanmış. Genişletmek için tıkla... Peki aldım diyelim bu DLC'ler hepsi farklı değil mi? Çünkü bazılarının açıklaması aynı gibi duruyordu o yüzden bunu da sormak istedim.
CS Relboron dedi: Çok gerekli değiller, fakat oyunu beğendiyseniz devam ettirmek açısından denenebilir, geneli iyi yorumlanmış. Genişletmek için tıkla... Peki aldım diyelim bu DLC'ler hepsi farklı değil mi? Çünkü bazılarının açıklaması aynı gibi duruyordu o yüzden bunu da sormak istedim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.181 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 27 Nisan 2024 #4 Doruk_YmN dedi: Peki aldım diyelim bu DLC'ler hepsi farklı değil mi? Çünkü bazılarının açıklaması aynı gibi duruyordu o yüzden bunu da sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam farklı.
Doruk_YmN dedi: Peki aldım diyelim bu DLC'ler hepsi farklı değil mi? Çünkü bazılarının açıklaması aynı gibi duruyordu o yüzden bunu da sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam farklı.
D Doruk_YmN Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #5 CS Relboron dedi: Evet hocam farklı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.