CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.744 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #1 Merhaba, Alien Isolation oyunun satın alacağım fakat filmlerini hiç izlemedim, hiçbirini izlememiş olsam da hikayesini falan anlayabilecek miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2020
Merhaba, Alien Isolation oyunun satın alacağım fakat filmlerini hiç izlemedim, hiçbirini izlememiş olsam da hikayesini falan anlayabilecek miyim?
Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #2 Hiç izlemediğin bir filminde hikayesini bilmezsin izlerken anlarsın. Bu oyunuda öyle düşün oyun içinde hikayeyi ve konuyu anlamana yardımcı olacak sinematikler var zaten. Bende yeni başladım güzel oyun ama biraz zor yinede tavsiye ederim.
Hiç izlemediğin bir filminde hikayesini bilmezsin izlerken anlarsın. Bu oyunuda öyle düşün oyun içinde hikayeyi ve konuyu anlamana yardımcı olacak sinematikler var zaten. Bende yeni başladım güzel oyun ama biraz zor yinede tavsiye ederim.
B Berancelik Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Reis umarım almadın. Epic bedava verdi.
D ddiar Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mart 2022 #4 Berancelik dedi: Reis umarım almadın. Epic bedava verdi. Genişletmek için tıkla... aynen