Alien: Isolation PS3 Türkçe Yama

Makaleler
11
Daha fazla  

lt8t037.jpg

MaJg6k.png

Herkese merhaba. Bugün AAA kalitesinde bir oyunun Türkçe yaması ile karşınızdayım.
Oyunun muhteşem grafikleri sistemi sonuna kadar kullanıyor diyebilirim.
Ve bu oyun PS3'teki sayılı bilim-kurgu oyunlarından biri ve ben çok begendim.
Oyunu 2-3 saat kadar oynadım. Oynamaya devam ediyorum.
Herhangi bir sorun ile karşılasmadım.
Sadece ana oyun uyarlanmıştır. İstege gore DLC'lerde gelebilir

Yama pkg formatındadır.
*Sadece BLES01697 bölge kodlu oyunda çalışmaktadir.
Yamanın boyutu 370 MB'dir. 🙂

OYUN HAKKINDA
Konusu: Ticari uzay aracı Nostromo'nun kaybolmasının üzerinden 15 sene geçmiştir. Geminin uçuş kayıt birimi Anesidora gemisi tarafından tesadüfen bulunmuş ve Sevastopol İstasyonu'na götürülmüştür. Bu yeni gelişmenin neticesinde, kayıp gemi mürettebatından Ellen Ripley'ın kızı mühendis Amanda Ripley, Christopher Samuels tarafından Weyland-Yutani şirketi adına keşif ekibine davet edilir. Yolculuk fikrine ilk başta soğuk yaklaşan Amanda, 10 yaşından beri yokluğunu hissettiği annesinin akıbetini öğrenme umuduyla daveti kabul eder. Keşif ekibi, kaptan Diane Verlaine idaresindeki ticari kurye gemisi Torrens ile birlikte yola koyulur. Sevastopol İstasyonu'na yanaşırken yaşadıkları bir kaza, uzay aracının hasar almasına, ekibin de ayrı düşmesine neden olur? Amanda bir şekilde istasyona girmeyi başarsa da karşılaştığı manzara hiç de beklediği gibi değildir. İstasyon büyük ölçüde boşalmış, yıkılmış ve sivil halkta da büyük bir çöküş yaşanmıştır. Bu kaos ortamında, silahsız, bir başına kalan Amanda Ripley insanları bu hâle getiren şeyi keşfettiğinde macera bambaşka bir boyut kazanır.

Yama için de OYUN ÇEVİRİ ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

V3YXly.png

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

PS3 TEST & UPLOAD
YERAYAY

PS3 PKG PAKETLEME
YERAYAY

PS3 PORT & DÜZENLEME

YERAYAY

İNDİRME LİNKİ:

Son düzenleme:

Technopat Haberler